Autobekleding door JT Autobekleding

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Autobekleding door JT Autobekleding

Mijn man en ik waren laatst aan het overwegen een nieuwe auto te kopen. De auto (een Volkswagen uit 2010) ging al een tijdje mee. De autobekleding begon al tekenen van ouderdom te vertonen. Ook was de zitting niet meer zo stevig als voorheen. Ik kreeg vaker last van mijn onderrug en ook mijn man kreeg last van zijn nek. Nu hadden onze buren afgelopen zomer de volledige auto opnieuw laten bekleden. En de auto zag er weer als nieuw uit. Ook was het probleem opgelost wat betreft lichamelijke gebreken. Ze hadden ook een zitting waar de vering volledig weggesleten was. Bij JT Autobekleding hebben ze daar dus een oplossing voor gevonden. Des te meer redenen voor mij om eens een kijkje te nemen op hun website. Al snel kwam ik tot de ontdekking dat je voor de volgende werkzaamheden terecht kunt bij JT Autobekleding:

  • Motorzadel bekleden
  • Revalidatietechniek
  • Het inbouwen van stoelverwarming
  • Lederen bekleding voor interieurs
  • Bootbekleding

Dus voor alle voertuigen kun je terecht bij JT Autobekleding. In eerste instantie hebben we gekozen voor het opnieuw laten bekleden van de auto.

Het autobekleding proces

Het contact met JT Autobekleding verliep uitermate soepel. Ik heb even met ze gebeld en een vriendelijke werknemer of misschien beter gezegd vakman stond me te woord. Hij dacht direct met me mee en bood verschillende opties aan. Wat ik erg belangrijk vond is dat hij verzocht om zelf een aantal ontwerpen te selecteren. Meteen ben ik aan de slag gegaan met rondspeuren op Pinterest voor de nieuwste patronen en materialen. Dit was erg inspirerend. Ik kwam op een mooie combinatie van een geweven structuur van wol-draad en katoendraad in de kleur zwart, rood en grijs. Onze Volkswagen is grijs dus het paste perfect bij de lakkleur van de auto. Via Pinterest had ik een mooie collage aangemaakt en deze heb ik gedeeld met de betreffende werknemer van JT Autobekleding. Meteen gingen ze aan de slag. Ze kwamen met diverse voorstellen van stoffen waar exact de wol-draad en de katoendraad gecombineerd werden. Ook de kleurencombinatie was volgens de werknemer van JT Autobekleding een goede keuze. Leuk om te horen dat mijn keuze door vakmensen gewaardeerd werd. Mijn voornaamste doel was om autobekleding te zoeken die ook past bij mijn persoonlijke identiteit. Ze zeggen het weleens de auto is een verlengstuk van je identiteit. Nu weet ik niet of ik me hier nu volledig in kan vinden, maar ik vind het toch zeker belangrijk of het interieur bij mijn stijl past. Dit op maat gemaakte advies is het voornaamste kenmerk dat me aantrekt in de service van JT Autobekleding. Je hebt zelf volledig in de hand hoe het ontwerp eruit gaat zien. Ze bieden ondersteuning waar nodig. Zij beschikken natuurlijk over de kennis wat betreft materiaalsoort en stoffen, maar ze nemen je wensen zeker mee.

Voordelen

Een ander voordeel is dat ze ook op andere onderdelen met je mee denken. Zo zocht ik in eerste instantie contact over de autobekleding. Uiteindelijk hebben ze ook een cabrio-dak verzorgd. Mijn man en ik wonen namelijk in Zuid-Europa waar het weer natuurlijk zeer zonnig is. Vanaf kunnen we lekker rijden en tegelijkertijd van de zon genieten. Het mooie hieraan is dat de investering in de autobekleding het meer dan waard is. Het dak is namelijk volledig open waardoor het interieur duidelijk zichtbaar is. Niet dat ik het zo belangrijk vind om de bekleding te tonen, maar het zorgt voor een mooi samenspel met de glanzende grijze lak van de buitenkant. Nu werk ik zelf in de design industrie, dus is het totaalbeeld wel belangrijk. Bij JT-Autobekleding bent u verzekerd van een uniek interieur. Ik raad het aan!