Ben je op zoek naar een leidekkersbedrijf?

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Ben je op zoek naar een leidekkersbedrijf?

Ben je op zoek naar een leidekkersbedrijf?Leidekken is een oud ambacht dat niet veel meer uitgevoerd wordt. Daken van leisteen zijn ook nauwelijks meer te zien in het huidige straatbeeld. Dit is natuurlijk jammer, daar leistenen daken een positieve en rustieke uitstraling hebben. Als je een dak van leisteen wilt, of een leien dak wilt onderhouden of renoveren, is het dan ook belangrijk om een goed leidekkersbedrijf te zoeken. 

Leidekkersbedrijf JVK Daken 

Een leidekkersbedrijf zie je tegenwoordig niet meer zo vaak. Leien daken zijn dan ook vrij zeldzaam. Wanneer je een nieuw huis wilt bouwen met een leisteen dakbedekking op het dak, of wanneer je juist een oud huis hebt en het leien dak wilt renoveren, is het belangrijk om een goed leidekkersbedrijf in te schakelen. Leien daken leggen is een vak apart en moet dan ook uitgevoerd worden door bekwame professionals op dat gebied. Zelf woon ik in een ontzettend oud huis, waar nog een leien dak op zit. Zelf vind ik de leistenen dakbedekking wel erg mooi, dus dat wilde ik dan ook zo houden. Het was echter wel zo dat het dak in niet al te beste staat verkeerde. Er zijn al een aantal leien losgeraakt en er zitten hier en daar wat gaten in de dakbedekking. Nu kan het hele dak natuurlijk gewoon vervangen worden door verschillende moderne dakbedekking, maar ik vind leisteen toch wel erg mooi. Dit past overigens ook erg goed bij de rest van het huis. Omdat ik graag het leien dak wilde blijven behouden, ging ik op zoek naar een leidekkersbedrijf. Na op internet rond te kijken, heb ik leidekkersbedrijf JVK Daken gevonden. JVK Daken is een leidekkersbedrijf, waarvoor je ook terecht kunt voor andere dakbedekking: 

  • Loden dakbedekking 
  • Koperen dakbedekking 
  • Zinken dakbedekking 

JVK Daken leek me dus een prima dakdekker. Na even wat rond te hebben geneusd op hun website https://jvkdaken.nl/leidekkersbedrijf/, besloot ik om eens even contact op te nemen. Ik kreeg een vriendelijke medewerker aan de telefoon en ik legde hem mijn situatie uit. Ik vertelde de medewerker dat ik in een ontzettend oud huis woonde met een leien dak. Door de jaren heen is dat dak simpelweg versleten en zijn er al een aantal leien van het dak verdwenen. Er zitten een hoop leien los en wanneer het buiten bijvoorbeeld hard waait, dan hoop ik dat zeker wel goed. De medewerker gaf aan dat de renovatie van het leien dak geen probleem zou moeten zijn. Ik maakte met hem een afspraak en de week daarop konden de dakdekkers aan de slag. Ik hield gedurende het traject nauw contact met de dakdekkers. Ze verzorgden mij dagelijks van updates over de voortgang van het dak. Intussen is mijn volledige dak gerenoveerd. Dit is zo ontzettend professioneel uitgevoerd, dat het eruitziet alsof dit nog steeds het originele dak is dat gewoon niet is verouderd. 

Neem contact op en maak een afspraak 

Als je ook op zoek bent naar een leidekkersbedrijf. Neem dan contact op met JVK Daken. Of je nu een nieuw huis wilt bouwen en een leistenen dak wilt aanleggen, of als je al een leistenen dak hebt dat gerenoveerd moet worden, JVK Daken is gespecialiseerd dakdekkersbedrijf en kan jou uitstekend helpen. Ik ben in ieder geval ontzettend tevreden met de experts van JVK Daken. Ze waren erg vriendelijk en professioneel. Ze hebben uitstekend werk afgeleverd en ik ben zeer tevreden over de service van JVK Daken. Wanneer mijn leien dak een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan weet ik in ieder geval het juiste leidekkersbedrijf te vinden. Als jij ook zo’n mooi leien dak wilt, aarzel dan niet.