Bestel de juiste kluizen voor het veilig opbergen van al je waardevolle spullen

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Bestel de juiste kluizen voor het veilig opbergen van al je waardevolle spullen

Op het moment dat je wat ouder bent, een huis hebt en een goede baan, dan is de kans groot dat je aardig wat spullen hebt vergaard. Sommige van die spulletjes hebben sentimentele waarde, andere spullen zijn gewoonweg waardevol en weer andere spullen hebben zowel sentimentele waarde als financiële waarde. Daarnaast heb je vaak ook te maken met waardevolle documenten die je niet zomaar even opnieuw kunt uitprinten. Alles wat financieel waardevol is en wat je opnieuw kunt kopen mocht het kwijtraken, hoef je niet in kluizen op te bergen. Mocht er toch een dief langskomen, dan krijg je geld van de verzekering en met dit geld kun je de objecten weer in huis halen. Denk aan tv’s, stereosets, auto’s, fietsen, meubilair, et cetera. De objecten die uniek zijn en dus niet vervangen kunnen worden, ook niet als je heel veel geld krijgt van de verzekering, die kun je dan ook beter in een kluis opbergen. Mochten er dieven langskomen, dan kunnen deze hun slag slaan met alle objecten die je via de verzekering weer terug kunt halen, maar ze kunnen dan in ieder geval geen toegang krijgen tot de spullen die voor jou persoonlijk waardevol zijn. Het zijn overigens niet alleen maar dieven die roet in het eten kunnen gooien. Brand kan op een bijna letterlijke wijze roet in het eten gooien. Brandwerende kluizen kunnen dan ook een goede optie zijn om je spullen te beschermen tegen brandschade. Wederom is het dan zo dat alles dat geen sentimentele waarde heeft, weer opnieuw gekocht kan worden als het verbrandt. De spullen die je niet terug kunt kopen, blijven intact in de brandwerende kluis of kluizen. Wil je een kluis kopen of wellicht zelfs meerdere kluizen, dan kun je terecht op de website van kluizenensloten.nl. Je kunt op deze website terecht voor verschillende kluizen en sloten om je woning veilig of veiliger te maken. Het mooie aan een website als kluizenensloten.nl, is dat je alles heel gemakkelijk online kunt bestellen. Dit geldt zowel voor de kluizen als de sloten. Je hoeft dus niet helemaal naar de Gamma of de Praxis te reizen. Dat is goed nieuws, want deze bouwmarkten bevinden zich vaak ver buiten het centrum. Dat is prima als je van alles moet kopen en dus flink kunt inladen. Maar als je alleen even één kluis nodig hebt, dan is het natuurlijk zonde van je tijd om helemaal naar een dergelijke winkel te reizen. Des te fijner is het dan ook dat je de kluizen & sloten gewoon vanuit je eigen huis kunt bestellen via kluizenensloten.nl.

Bestel de kluizen eenvoudig online

Voordat je gaat bestellen, is het belangrijk dat je jezelf een aantal vragen stelt. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste kluis bestelt. Dit zijn de volgende drie vragen:

  • Wat wil je in de kluis bewaren?
  • Waartegen wil je je eigendommen beschermen?
  • Wat is de beste plaats om de kluis neer te zetten of in te bouwen?

Op basis van het antwoord op de eerste vraag kun je vaststellen voor jezelf hoe groot de kluis moet zijn. Op basis van het antwoord op de tweede vraag weet je of je een inbraakwerende of brandwerende kluis nodig hebt. Tot slot kun je via de laatste vraag gemakkelijk achterhalen of je een inbouwkluis, vloerkluis of losstaande kluis nodig hebt.

Voor vragen kun je contact opnemen met kluizenensloten.nl

Mocht je een vraag hebben over het soort kluis dat je nodig hebt, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met één van de medewerkers van kluizenensloten.nl.