Een cursus knaagdierbestrijding volgen, iets voor u?

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Een cursus knaagdierbestrijding volgen, iets voor u?

Hebt u binnen uw bedrijf erg veel last van knaagdieren? En werkt u in de voedselverwerkingsindustrie? Of werkt u erg veel met hout en meubels? Of is er een totaal andere branche waar u werkt en erg veel last hebt van vervelende kleine dieren die alles kapot knagen en hun uitwerpselen achterlaten zodat het nogal gaat stinken? Zolang u niet in de agrarische sector werkt kunt u dit enkel tegengaan met simpele muizenvallen. Wilt u echter van deze plaag af dan zult u iemand binnen uw bedrijf op een training knaagdierbestrijding moeten sturen. Gelukkig kunt u knaagdierbestrijding snel leren door met terratrainingen.nl in zee te gaan. U kunt een knaagdierbestrijding training al in 2 dagen afronden. Rondt u het met succes af, dan krijgt u een knaagdierbestrijding certificaat inclusief een spuitlicentie zodat u gebruik kunt maken van alle bestrijdingsmiddelen die er voorhanden zijn, natuurlijk met uitzondering van de gevaarlijke chemische bestrijdingsmiddelen. Die zijn tegenwoordig verboden en mogen enkel op kleine schaal binnen de landbouw gebruikt worden. Maar de landbouw is niet de doelgroep van deze cursus knaagdierbestrijding. Kleine dieren zoals insecten maar ook muizen, ratten en andere knagers kunnen immense schade aanrichten binnen uw bedrijf. Van het verstoppen van uw riolering tot aan het stukbijten van uw bekabeling. En het spreekt voor zich hoe onwelkom knaagdieren zijn binnen een supermarkt, bakker of groentewinkel. De gevolgen van de schade die een familie muizen daar kan aanrichten is niet te overzien.

Een training knaagdierbestrijding volgen? Meldt u vandaag nog aan

Omdat een muis of rat nooit alleen komt zult u met klein vallen weinig bereiken. U vangt misschien een paar muisjes maar ze hebben zich dan al lang en breed vermenigvuldigt. Tijdens de knaagdierbestrijding training leert u in 2 dagen van ieder 3 klokuren de gehele cursus KBA-GB. De cursus wordt afgesloten door een examen dat bestaat uit de aangeleerde theorie waarbij er zoveel mogelijk voorbeelden uit de praktijk worden gebruikt. De cursus wordt in zijn geheel conform de richtlijnen van het Bureau van Erkenningen aangeboden en voldoet daarom aan de actuele wetgeving op het gebied van knaagdierbestrijding. Nadat u het hebt afgerond krijgt u een certificaat dat 5 jaar lang geldig is. U kunt daarom binnen uw bedrijf direct aan de slag met de knaagdierbestrijding. Maar het kan ook zo zijn dat u een cursus hebt gevolgd om als zelfstandig ondernemer als bestrijder op pad te gaan. bedrijven of particulieren kunnen u bij een ernstige plaag bevers of muskusratten inhuren om de dit hardnekkige probleem dat hen honderden euro’s kost op te lossen. Vergeet u vervolgens niet om een herhaalcursus te volgen als de 5 jaren zijn verstreken? Natuurlijk kunt u ook een herhaalcursus bij knaagdierbestrijding volgen.

U dient dit certificaat om de vijf jaar te verlengen

Wij van Terra trainingen bieden een keur aan trainingen aan. De knaagdierbestrijding is dan ook een klein onderdeel van het totale geheel. Naast dergelijk praktische cursussen bieden we onder andere ook IT-trainingen, managementtrainingen, communicatievaardigheden en hygiënecursussen aan. Klinkt u dat als muziek in de oren en denkt u ons wel vaker nodig te hebben? Vergeet dan niet om deze website even te bookmarken. Omdat we diverse trainingscentra in Nederland hebben opgericht zult u niet ver te hoeven reizen. Zo kunt u onze cursussen onder andere volgen in:

  • Ons hoofdkantoor in Hazerswoude-Rijndijk
  • En onze nevenvestigingen in Vierpolders,
  • En in Vinkeveen.

U kunt zich via de website direct inschrijven. Per cursus staat duidelijk vermeldt wanneer de aanvangsdata is, wat de prijzen zijn en voor welke doelgroep de cursus is bedoeld. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u de klantenservice mailen.