Een incassobureau inschakelen voor openstaande rekeningen

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Een incassobureau inschakelen voor openstaande rekeningen

Samen met een goede vriend ben ik ongeveer drie jaar geleden een bedrijf begonnen. Wij verkopen en plaatsen airconditioning bij bedrijven, of mensen thuis. Er is tegenwoordig steeds meer vraag naar deze apparaten en wij krijgen meer en meer orders binnen. Helaas merken wij, net als veel andere bedrijven, dat sommige klanten erg laat, of zelfs niet betalen. De eerste twee jaar ging ik hier steeds zelf achteraan, maar dat was erg veel werk en hielp helaas niet altijd, daarom besloten wij om dit jaar een incassobureau in te schakelen. Wij hadden verschillende bureaus vergeleken en kozen daarna voor CrediFin Nederland. Drie jaar geleden zijn mijn partner en ik samen een bedrijf gestart in airconditioning. Wij werkten daarvoor al voor een bedrijf dat deze apparaten plaatsten, maar zij deden dit naast veel andere werkzaamheden. Wij zagen veel kansen in deze markt en hadden er al veel ervaring in, waardoor het ons verstandig leek om zelf een bedrijf te starten in deze branch. Ons idee pakte goed uit, want wij verkochten en plaatsten al snel veel apparaten en elk jaar verkopen wij steeds meer. De afgelopen jaren is het erg warm tijdens de zomer, waardoor mensen thuis, maar ook veel bedrijven de apparaten plaatsen. Helaas merken wij ook wel eens dat klanten niet, of zeer laat betalen. Wij hadden steeds meer last van openstaande rekeningen, dat wij dit jaar besloten om een incassobureau te gebruiken. De eerste twee jaar belde ik de klanten op over de openstaande facturen, maar dit was erg veel werk en had niet altijd effect. Het schrok denk ik niet zo veel af, wanneer ik zelf belde en veel klanten betaalden alsnog niet. Wij hoopten dat een incassobureau dit werk uit onze handen kon nemen, zodat ik meer tijd kon besteden aan het bedrijf.

CrediFin Nederland werd ons incassobureauEen incassobureau inschakelen voor openstaande rekeningen

Online ging ik op zoek naar een bureau dat ons kon helpen en vond al snel verschillende bedrijven. Wij wilden gebruikmaken van een incassobureau dat goed omging met de klanten, goede resultaten behaalde en niet te duur zou zijn. Na de bedrijven vergeleken te hebben, was het duidelijk dat CrediFin de beste keuze voor ons was. Andere bedrijven zijn erg positief over dit bureau en geven het een goede score. Het bedrijf heeft een slagingspercentage van 90% en je betaalt niets extra, want dat doet de klant. Wij zagen dat wij een keer het incassobureau konden testen, dit leverde een goed resultaat op, waardoor wij verder met dit bedrijf wilden samenwerken.

Veel klanten betalen alsnog hun rekening

Sinds wij met dit incassobureau samenwerken, zien wij dat veel klanten alsnog hun rekeningen betalen en ook nog eens veel sneller. Het is erg gemakkelijk om een rekening aan te melden en daarna pakt het bedrijf dit op. Zij halen goede resultaten, maar gaan ook erg netjes om met de klanten, daarom raden wij dit incassobureau aan.

  • Bedrijven geven een goede score aan dit bedrijf
  • Dit bureau heeft een hoog slagingspercentage
  • Als bedrijf betaal je niets, dat doet de klant
  • Klanten betalen vaker en sneller hun rekeningen 
  • Het bedrijf gaat netjes om met onze klanten