Een personeelsuitje in Overijssel houden, een goed idee

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Een personeelsuitje in Overijssel houden, een goed idee

Is uw bedrijf gevestigd in het oosten van het land? Bijvoorbeeld in Drenthe, Overijssel of Gelderland? Of hebt u zin om met uw hele bedrijf met de bus een dagje een personeelsuitje in Overijssel te houden? Voor ons maakt het niets uit want we verwelkomen iedereen uit Nederland, België en zelfs Duitsland voor een personeelsuitje in Overijssel bij hetschwarzwald.nl. U hebt de keuze uit 3 verschillende arrangementen waar we het in deze tekst nog graag met u over willen hebben. Laten we voorop stellen dat het u en uw team aan niets zal ontbreken. We hebben naast een speels karakter ook teambuilding hoog in het vaandel staan. Dat betekent bijvoorbeeld dat de gasten worden opgedeeld in groepen. Groepen mensen die elkaar normaal gesproken niet zo vaak zien of spreken. Men moet leren samenwerken tijdens het personeelsuitje in Overijssel zodat u dat resultaat wellicht ook terug zult zien op de werkvloer. Gaat het mis tijdens het personeelsuitje in Overijssel? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Sterker nog, het zal ongetwijfeld hilarische taferelen opleveren waar nog maanden over gesproken gaat worden. U vindt ons in Rijssen waar u na afloop van de buitenactiviteiten wordt voorzien van een heerlijke barbecue en misschien wel een lunch, mits u voor een duurder arrangement hebt gekozen. U krijgt in elk geval geen spijt van dit personeelsuitje in Overijssel dus wacht niet langer maar neem nu alvast een kijkje op de website.

Bij ons kunt u een perfect personeelsuitje in Overijssel organiseren

Tijdens een personeelsuitje in Overijssel wordt u van alle gemakken voorzien. U betaalt er immers voor om het een dag gezellig te hebben met uw collega’s waarvan een aantal vast en zeker goede vrienden zijn. Hebt u een klein budget of een groot budget? U bent ten eerste nooit een dief van de portemonnee en ten tweede is er binnen elk budget wel een mooie uitdaging te vinden. Want u hebt aldus de keuze uit 3 verschillende arrangementen.

  • Het eerste arrangement bestaat uit een activiteit naar keuze dat wordt afgesloten met een barbecue of een buffet. Dat diner is natuurlijk mede afhankelijk van het weer,
  • De tweede optie bestaat uit dezelfde activiteiten aangevuld met een tweede nader te bepalen activiteit,
  • Gaat u all-in? Dan is er na het diner ook nog een leuke quiz zoals en feestquiz, muziekquiz of voor de ouderen onder ons, een bingo om de dag feestelijk mee af te sluiten.

U betaalt per persoon afhankelijk van het gekozen arrangement een afgesproken bedrag dat u van te voren of nadien kunt overmaken. Hebt u een keuze kunnen maken? Klik dan op dat personeelsuitje in Overijssel en vul vervolgens uw contactgegevens en de bedrijfsgegevens in. U kunt tevens al uw vragen achterlaten, de gewenste datum invoeren net als het totale aantal deelnemers. Stuur dit aanvraagformulier naar ons op zodat we u binnen 24 uur een prijsopgave met daarin alle antwoorden op uw vragen kunnen opsturen.

We bieden u vele mogelijkheden aan dus neem even contact op

Altijd al eens een actief personeelsuitje in Overijssel willen houden? Vergeet dan niet om deze website even te bookmarken. En ook al hebt u al een personeelsuitje in Overijssel bij Schwarzwald gevierd, u kunt de volgende keer weer bij ons komen omdat u dan kunt kiezen voor andere activiteiten. Een greep uit de opties willen we u ten slotte niet langer achterhouden:

  • Zo kunt u een scooter tour doen door het prachtige Sallandse boslandschap,
  • Of een uitdagende Limousine GPS-dropping,
  • Liever binnen een activiteit doen? Kies dan voor de kookworkshop,
  • En ook de antislipcursus willen we niet onbenoemd laten.