Een portofoon kopen doet u natuurlijk online

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Een portofoon kopen doet u natuurlijk online

Op walkietalkie.nl vindt u de webwinkel waar u een portofoon kunt kopen van gerenommeerde topmerken die zelfs door het leger worden gebruikt tegenkomen. Er zijn vele diensten en sectoren die baat hebben bij de walkie talkie. Het wordt gebruikt in de logistieke branche zoals op vliegvelden, in de havens van Nederland en door bedrijven die langs de weg werken en snel met elkaar moeten communiceren. Het verhoogt de veiligheid aanzienlijk, mede omdat u een beveiligd kanaal kunt gebruiken waarop u vele walkie talkies kunt aansluiten. U hebt dat misschien weleens in een film zien gebeuren. Werkt u bij een veiligheids- of ander hulpdienst zoals de politie, douane, ME, brandweer of ambulancedienst? Dan wilt u ongetwijfeld een portofoon kopen die aan zware eisen voldoet. De accu moet minstens een paar dagen meegaan en u wilt in een flinke straal bereik hebben. Een portofoon kopen bij onze website staat gelijk aan het kopen van een kwaliteitsproduct. Wist u dat u een portofoon kunt kopen met een bereik tot wel 10 kilometer! En ook al zitten daar vele muren en andere obstructies tussen, in tegenstelling tot de smartphone zult u gewoon bereik hebben met uw portofoon. Het kopen hiervan kan in zijn geheel online. Bent u niet zo bekend met het maken van een online bestelling en hebt u daarom enige hulp nodig? Dan helpen we u uiteraard graag. Leest u vooral even verder.

Een enkele portofoon kopen of een setje?

Een portofoon kopen is in principe niet minder lastig dan het kopen van een film op het internet. U kunt eventueel een eigen account aanmaken, dat is zeker handig als u verantwoordelijk bent over de portofoons bij u op het werk. Dan wilt u in de toekomst wellicht een portofoon erbij kopen of enkele accessoires aanschaffen zoals een extra sterke antenne of een reserveaccu. Ook voor dergelijke accessoires bent u namelijk bij ons aan het juiste adres. Nadat u aldus uw keuze hebt gemaakt tussen de portofoon of een marifoon en u hebt aangegeven hoeveel u er in een keer wilt bestellen, kunt u de volgende stappen opvolgen om het portofoon kopen af te ronden:

  • Vul natuurlijk allereerst uw adres- en contactgegevens in zoals uw bedrijfsnaam, adres en e-mailadres,
  • Dan kunt u direct betalen door gebruik te maken van een online betaalservice. U hebt ongetwijfeld een internetbankierenaccount. Betaal via iDEAL of PayPal of maak het bedrag over met behulp van uw credit card.
  • Dan bent u al kaar met het portofoon kopen en kunt u het verdere werk aan ons overlaten. Reken er maar op dat u de volgende werkdag al over uw portofoons kunt beschikken, zeker als u voor 12:30 uur hebt besteld.

Dit zijn producten van kwalitatief hoogstaande merken

Een portofoon kopen is aldus een peulenschil en we raden het bedrijven van harte aan om hierin te investeren. Zowel in winkels of magazijnen met een enorm oppervlak als grote fabrieks- of transportterreinen is het gebruik van de walkie talkie nog altijd onmisbaar. Het zal nog erg lang duren voordat de smartphone dit apparaat vervangt, als dat al ooit gaat gebeuren. Onze walkie talkies zijn niet van die enorme bakbeesten zoals dat tien jaar geleden nog het geval was. Het zijn kleine apparaten die eenvoudig te gebruiken zijn en u na gebruik aan uw riem kunt hangen. Wilt u dat we de portofoon direct voor u af stellen op een aantal kanalen zodat u ze na ontvangst direct kunt gebruiken? Dat is een service die we voor een kleine meerprijs verlenen. Hebt u nog vragen? Bel of stuur dan een e-mail naar onze klantenservice.