Een scooter huren in Twente voor een heerlijk dagje uit

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Een scooter huren in Twente voor een heerlijk dagje uit

Het is natuurlijk sowieso al fijn om in Twente te vertoeven vanwege de rust, de natuur en de gezonde frisse omgeving. Kom je vanuit de drukke stad naar Twente, dan kom je vrijwel meteen tot rust als je eenmaal in Twente arriveert. De vraag is vervolgens hoe je Twente gaat verkennen. Er is immers van alles te doen en te zien en als je alles met de benenwagen wilt doen, dan kun je eigenlijk alleen de dingen in de naaste omgeving verkennen. Met de fiets heb je iets meer bereik, maar dat is ook niet ideaal. Harde Hollandse wind zorgt er al snel voor dat je de bezienswaardigheden moet inperken tot de meest essentiële. Met de auto is natuurlijk helemaal geen optie, want het is juist zo leuk om door de Twentse natuur te reizen. Als je met de auto van A naar B gaat, dan mis je heel veel. Maar het is in ieder geval wel snel. Het beste is dan ook om een soort middenweg te vinden tussen de fiets en de auto. Daarom doe je er goed aan om een scooter te huren in Twente. Niet alleen is het gewoon heel fijn om op een scooter te rijden, maar het is ook een ideale manier van transport in Twente. Je kunt gewoon op kleinere weggetjes rijden en dus van de natuur genieten. Je hoeft je echter niet in te spannen, want je rijdt immers op een gemotoriseerd voertuig, dus het is heel eenvoudig om op een dag naar meerdere bestemmingen te rijden. Verder is het zo dat een scooter geen motor is, dus je gaat niet heel snel op een scooter. Je gaat echter wel sneller dan op een fiets en dat dus zonder inspanning. In die zin is het dan ook prettig om juist een scooter te huren in Twente, want je kunt heel veel zien in korte tijd. Verder is het ook gewoon leuk om in Twente op een scooter rond te rijden. Ook zonder bestemming is het gewoon fijn om de natuur en omgeving te verkennen via de scooter. Verder heb je altijd een kleine ruimte onder het zadel om je spullen in te bewaren en het is gemakkelijk om een tas op je schouders mee te nemen op de scooter, want je hoeft niet een zware inspanning te leveren. Met een tas op een fiets tegen de wind in fietsen is een ware uitputtingsslag. Als je een scooter gaat huren in Twente, dan is het in ieder geval meteen een hele comfortabele vakantie in Twente.

Waar kan ik een goede scooter huren in Twente?

Als je een scooter wilt huren in Twente, dan kun je terecht bij ’t Twents kwartiertje. Hier kun je verschillende soorten scooters huren zoals:

  • Retroscooters
  • Solexen
  • Tuktuk’s

Een tuktuk is natuurlijk ideaal als je met meerdere personen bent en niet voor iedere persoon een scooter wilt huren in Twente. Je kunt van te voren zelf inschatten hoe lang je de scooter nodig denkt te hebben. Je betaalt namelijk per uur, maar het uur tarief daalt naarmate je meer uren een scooter huurt. 2 uur kost je bijvoorbeeld 25 euro, maar als je 4 uur wegblijft betaal je geen 50, maar slechts 35 euro. Daarnaast betaal je niet alleen voor de scooter, want je krijgt ook meteen de nodige brandstof, service bij pech en een WA verzekering. Je hebt dus echt een alles-in-één pakket als je een scooter gaat huren in Twente.

Kijk op de site voor de mogelijkheden

Wil je weten welke scooter je kunt huren in Twente en wat het precies kost, dan kun je terecht op twentskwartiertje.nl.