Een uitvaartverzorging in Den Bosch voor mijn moeder

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Een uitvaartverzorging in Den Bosch voor mijn moeder

Een uitvaartverzorging in Den Bosch voor mijn moederTwee weken geleden is mijn moeder overleden. Ze was al een paar maanden ziek, maar het kwam voor ons alsnog erg onverwacht. Een paar maanden geleden voelde ze zich niet lekker en besloot om naar de huisarts te gaan. De huisarts vertrouwde het niet en verwees haar door naar het ziekenhuis, zodat ze haar goed konden onderzoeken. In het ziekenhuis kwamen ze erachter dat ze ernstig ziek was en dat ze waarschijnlijk niet lang meer te leven had. De laatste paar maanden verbleef ze in het ziekenhuis en kreeg ze veel medicijnen. De medicijnen zouden haar helpen om de pijn te verzachten en haar leven te verlengen. De laatste week ging ze erg snel achteruit en overleed ze. Wij hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan, omdat ze vlak daarvoor er nog goed uitzag en zich goed voelde. Haar overlijden was een grote klap voor alle familieleden, maar gelukkig konden we van te voren afscheid nemen. We hadden een paar weken geleden al een uitvaartverzorging in Den Bosch geregeld, omdat we wisten dat ze snel kon overlijden. Van te voren wil je vaak niet denken aan alle dingen die je moet doen als iemand overlijdt, maar het is verstandig om dit wel te doen. Er moeten veel dingen geregeld worden en vlak na het overlijden ben je vaak met andere dingen bezig. Gelukkig konden mijn zus en ik van te voren al een uitvaartverzorging in Den Bosch uitzoeken, zodat we wisten dat dit we dit niet meer hoefden te doen. We konden met elkaar en onze moeder bespreken hoe we de uitvaartverzorging in Den Bosch zouden regelen. We konden aan haar vragen hoe zij het graag zou willen hebben, ook al is dat een erg raar gesprek om met je moeder te hebben.    

In Memory uitvaartverzorging uit Den Bosch verzorgde voor ons de begrafenis

We zochten online naar bedrijven die de uitvaartverzorging in Den Bosch konden verzorgen en vonden een aantal bedrijven. Een van deze bedrijven was Memory uitvaartverzorging uit Den Bosch. Op de website https://www.inmemoryuitvaartverzorging.nl/uitvaartverzorging-den-bosch/ zagen we hoeveel een uitvaart zou kosten. We wisten dat een begrafenis, of een crematie duur zou zijn en hadden afgesproken dat we samen de kosten zouden delen. Onze moeder wilde graag een begrafenis en dit zou iets duurder zijn dan een crematie. We vroegen een gesprek aan bij deze uitvaartverzorger, zodat we de uitvaartverzorging in Den Bosch van onze moeder konden bespreken. Tijdens het gesprek gaven we aan wat haar wensen waren en wat wij graag wilden. We besproken alle mogelijkheden van de begrafenis zodat we dit konden vergelijken. Alles wat onze moeder wilde was mogelijk en we konden alle afspraken vastleggen. We wisten niet wanneer onze moeder zou overlijden, maar als het zo ver zou zijn, dan hoefden we niet veel meer te regelen. Mijn zus en ik hadden ondertussen al een lijst gemaakt van iedereen die we zouden uitnodigen. Het bedrijf kon ons ook helpen met het verzorgen van rouwkaarten.

Een mooie uitvaart

De uitvaart van onze moeder was erg mooi en we waren dankbaar dat er zoveel mensen op de begrafenis kwamen. In Memory had alles goed geregeld en wij hoeven bijna niets meer te doen, dit was voor ons erg prettig. Zodoende konden wij aandacht geven aan onze familieleden en vrienden. Voor een uitvaartverzorging in Den Bosch kunnen wij In Memory uitvaartverzorging aanraden.

  • We konden van te voren alles regelen
  • Alle onze wensen waren mogelijk
  • De uitvaart was erg mooi
  • Tijdens de begrafenis hoefden wij niets meer te doen