Ga met oude meubels naar een meubelstoffeerderij in Vlaardingen

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Ga met oude meubels naar een meubelstoffeerderij in Vlaardingen

Ik vind het zo zonde dat zo veel meubels worden weggegooid. Ik dacht, daar moet iets aan worden gedaan. Ik heb dan ook op mijn grote zolder veel oude meubels staan. Maar op een gegeven moment dacht ik: wat moet ik daar eigenlijk mee? Toen ben ik op zoek gegaan naar een oplossing en iemand wees me op de mogelijkheden rond een meubelstoffeerderij in Vlaardingen. Ik vond dat helemaal geen slecht idee, aangezien in veel meubels had staan die eigenlijk nog heel leuk waren, maar te oud waren om nog te gebruiken. Dan was de stof van de zitting versleten, of er zaten vlekken op of gaten in de stof. Dat is zonde, daar zou een meubelstoffeerderij in Vlaardingen vast iets aan kunnen doen. Dus ik ben gaan zoeken naar een goede meubelstoffeerderij in Vlaardingen die me zou kunnen helpen. Ik was benieuwd of dit vak eigenlijk nog wel bestond, en wat ze voor me zouden kunnen betekenen. Ik ben online gaan kijken of er bij mij in de buurt een meubelstoffeerderij in Vlaardingen te vinden zou zijn…

Deze meubelstoffeerderij in Vlaardingen is geweldig

Via internet heb ik een website gevonden van een meubelstoffeerderij in Vlaardingen, namelijk stoffeerderij-struik.nl. Dit is een meubelstoffeerderij in Vlaardingen die veel voordelen biedt, zoals:

  • Leveren maatwerk
  • Passie voor het vak
  • Restaureren houtwerk

Ik merkte dat er niet heel veel bedrijven te vinden waren, het vak lijkt wel wat aan populariteit te verliezen. We zijn tegenwoordig natuurlijk ook heel makkelijk met het weggooien van spullen en het goedkoop opnieuw aanschaffen van meubels bij een grote keten bijvoorbeeld. Maar dat vind ik zo zonde, het is zo mooi wat deze meubelstoffeerderij in Vlaardingen allemaal doet. Het is goed voor de duurzaamheid, zo kun je veel langer met meubels doen. Je bent origineler, want je kunt oude meubelstukken een nieuw leven geven en zo is de kans kleiner dat iemand anders hetzelfde meubelstuk in huis heeft. En daarbij bespaar je ook nog eens veel geld. Door het opnieuw te laten stofferen ben je een stuk minder geld kwijt dan dat je dit meubelstuk nieuw zou moeten kopen. Dit zijn toch een aantal mooie voordelen die het de moeite waard maken om deze meubelstoffeerderij in Vlaardingen te bezoeken.

Je oude meubelstuk is weer als nieuw

Ik ben zo blij dat ik Stoffeerderij Struik heb leren kennen. Ik besloot het gewoon uit te proberen en ben er langs gegaan om te kijken wat het precies voor bedrijf is. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en merkte gelijk dat zij echt hart voor hun vak hebben. Ze vinden het prachtig om te doen en dat maakt deze ervaring gelijk een stuk leuker. Ik besloot een oude stoel te brengen, om te kijken hoe het zou gaan. En ik ben ontzettend gelukkig met het eindresultaat. We hadden een heel leuk gesprek van tevoren gehad zodat ze precies wisten wat ik wilde en dat hebben ze zeker ter harte genomen. Het is heel fijn om een stoffeerder te kennen die echt luistert en er alles aan doet om de klant tevreden te stellen. Ze leveren maatwerk en dat maakt het ook heel fijn om hiernaartoe te gaan. Je ziet aan het werk dat ze leveren dat ze ervaring en veel kunde en kennis bezitten. Alles is heel keurig afgewerkt en het ziet er eigenlijk weer uit als nieuw. De oude stoel van zolder heeft nu weer een mooie plek in de huiskamer en het staat prachtig. Ik heb nu een groot aantal andere meubels klaar staan die ook onder handen worden genomen door deze stoffeerderij, ik kan niet wachten…