Gaat u eens naar Lapland reizen!

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Gaat u eens naar Lapland reizen!

Laat uw wens uitkomen en ga naar Lapland reizen door uw reis vandaag nog te boeken via xplorethenorth.be. Wat zal het betekenen als u hier naartoe gaat reizen? Ten eerste dat u een onvergetelijke ervaring bij kunt schrijven. Een ervaring waar menig reiziger jaloers van zal worden. Ten tweede kan de reis geheel worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Gaat u bijvoorbeeld met een groep ouderen? Dan wilt u van alle gemakken worden voorzien. U hebt er geen zin in om in ongerieflijke bungalows te moeten overnachten en u wilt wellicht liever geen reisje met sledehonden maken. Maar reist u met een groepje studenten en zoekt u daarom een avontuurlijke reis uit? Ook dan zijn onze Lapland reizen van harte aanbevolen. Want u kunt lekker gaan langlaufen van de ene cabine naar de andere terwijl hordes rendieren langs schieten. U kunt in de avond urenlang naar het noorderlicht staren en een tocht maken op een ijsbreker in de Noordelijke IJszee. Alles wat u maar wenst in het noordelijke gebied van Scandinavië, wij zetten in ieder geval graag uw ideeën op papier en zoeken de juiste reis voor u uit. Dan hoeft u niet op zoek naar accommodatie en het vervoer als u naar Lapland gaat reizen.

Deze Lapland reizen voorbereiden is al een avontuur op zich

U wilt aldus naar Lapland reizen. U wilt er alles uithalen wat er in zit want de kans dat u nogmaals naar dit gebied gaat reizen is wellicht niet erg groot. Of u nu 1 weekje kunt vrijmaken of misschien wel 3 weken, u wilt er van te voren vanuit kunnen gaan dat alles tot in detail is geregeld. Overigens kunt u er ook voor kiezen om enkel het ticket en de eerste overnachting te laten regelen door Xplore the North. Het is geheel aan u want zoals we al zeiden kunt u deze Lapland reizen zo avontuurlijk maken als u wilt. IJsland is een gebied in het noorden van Europa, zelfs in het noorden van de regio Scandinavië en beslaat voornamelijk Noorwegen, Zweden en een klein gebied van Finland. Onze Lapland reizen voeren u voornamelijk door Zweden en Noorwegen. Overigens betekent dit niet dat u continu van de ene naar de andere plek moet gaan. Als u liever een week of 2 de kerstvakantie met vrienden, uw gezin of de hele familie doorbrengt in een gemoedelijk huisje in de sneeuw dan willen we dergelijke Lapland reizen graag voor u op maat maken. Overigens bieden we u niet alleen maar Lapland reizen aan. Want u kunt tevens:

  • Op expeditie naar Spitsbergen, een indrukwekkende eilandengroep behorende aan Noorwegen in het hoge noorden.
  • Een reis maken door het prachtige desolate IJsland.
  • Of een reis per schip vanuit een fjord door de Noordelijke IJszee. De kans dat u onder andere walvissen, ijsberen en dolfijnen ziet is erg groot.

Het noorderlicht zal u de rest van uw leven bijblijven

U leest het, onze Lapland reizen zijn van alle markten thuis in de zin dat we ze kunnen aanpassen aan uw budget, reistijd, conditie en ga zo maar door. Op onze website vindt u alvast diverse voorbeelden van te maken reizen met daarbij een schatting van de kosten. Komt u op afspraak bij ons langs om de Lapland reizen uit te werken. Of neem telefonisch en via de mail contact met ons op. Ten slotte mogen we niet vergeten om het prachtige groene noorderlicht te benoemen. Dit unieke licht is te zien van september tot april in Lapland en noordelijker. U zult uw ogen nauwelijks geloven dus boek vandaag nog een onvergetelijke reis!