Kantoorruimte huren in Den Haag

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Kantoorruimte huren in Den Haag

Een aantal maanden geleden wilden wij graag verhuizen. We zaten hiervoor met ons bedrijf in een klein kantoortje, maar wij pasten niet meer in deze ruimte. Samen met mijn partner heb ik een bedrijf en wij hebben 8 mensen in dienst. Het oude kantoor werd te klein voor ons en we willen later dit jaar nog twee mensen aannemen. We onderzochten eerst of het mogelijk was om in het bestaande gebouw te verhuizen. Het is namelijk veel werk om een nieuwe kantoorruimte te huren in Den Haag. Je moet niet alleen een nieuwe ruimte vinden, maar ook alle spullen verhuizen. Daarnaast heeft het ook effect op alle mensen die op het kantoor werken, de nieuwe locatie moet gemakkelijk voor hun te bereiken zijn en heeft dit effect op de reiskostenvergoeding. Helaas was het niet mogelijk om een andere ruimte te huren in het bestaande gebouw. We maakten hierna een lijst van onze wensen voor de nieuwe locatie. We wilden een locatie dat goed te bereiken was voor al onze medewerkers en de klanten, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, toegang tot vergaderruimtes en een receptie voor onze klanten. We wisten dat een nieuwe kantoorruimte huren in Den Haag met al deze wensen niet gemakkelijk zou zijn, maar we waren er zeker van dat het mogelijk was.      

Via Tauro kantoorruimte huren in Den Haag

We hadden al snel een aantal bedrijven gevonden waar we kantoorruimte konden huren in Den Haag. Het bleek echter dat het lastig was om een goede locatie te vinden. We vonden kantoorruimtes waar bijvoorbeeld wel een receptie was, maar dat lastig te bereiken was met openbaar vervoer. Of we konden kantoorruimte huren in Den Haag dat goed te bereiken was, maar waar weinig vergaderruimte was. Uiteindelijk vonden we de website tauro.nl, we zagen dat we via deze website op verschillende plekken kantoorruimte konden huren in Den Haag. Op hun website vonden we een locatie die aan al onze wensen leek te voldoen en veel extra dingen had. Op de website stond dat er een parkeergarage is, opvang voor kinderen in de buurt is en diverse restaurants in de omgeving zijn. Daarnaast was er ook een schoonmaakservice en beveiliging van het pand. We namen contact op met Tauro om het kantoor te bezoeken. We wilden graag een goed idee hebben van de ruimte en de mogelijkheden voor ons bedrijf. We gaven aan wat voor een ruimte we wilden huren en maakten een afspraak voor een bezichtiging.

Na de bezichtiging besloten om te huren

We werden netjes ontvangen op het kantoor en kregen een rondleiding van het gebouw. Het gebouw was erg modern en mijn partner en ik waren onder de indruk, dit leek ons een goede locatie. Hier een kantoorruimte huren in Den Haag zou goed voor ons, onze medewerkers en onze klanten zijn. De ruimte zou iets duurder zijn dan het kantoor dat we toen gebruikten, maar er waren veel meer extra’s. Na de bezichtiging besloten we om deze kantoorruimte te huren in Den Haag. We zitten nu twee maanden in het nieuwe kantoor en zijn erg blij met de keuze. De verhuizing was veel werk, maar we zitten nu in een mooi nieuw pand en hebben de mogelijkheid om hier verder te groeien. Als we nog meer mensen aannemen, dan kunnen we in dit gebouw meer ruimte huren. We raden aan om kantoorruimte te huren in Den Haag via Tauro.nl

  • Er zijn veel verschillende locaties beschikbaar
  • Er zijn plekken beschikbaar met verschillende huurprijzen
  • Wij vonden via de website onze ideale locatie
  • We kunnen in dit pand uitbreiden als dat nodig is