Kies voor een vakantiehuis op Mallorca waar het u aan niets ontbreekt

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Kies voor een vakantiehuis op Mallorca waar het u aan niets ontbreekt

U zoekt een vakantiehuis op Mallorca? Kijk dan eens op eurocottage.com. We hebben als doel om in heel Europa prachtige vakantiehuizen te verzamelen. Het kan gaan om een simpele bungalow, een luxe chalet, een appartement in een prachtig oud historisch gebouw en alles wat daar tussen valt. Zoekt u naar een vakantiehuis op Mallorca, dan is de kans aanzienlijk groot dat u een vrij luxe huisje zult vinden. Bungalows zijn er nauwelijks en dat is maar goed ook omdat een houten huis niet zo goed ventileert. De temperaturen rijzen op dit eiland van de Balearen-eilandengroep toch al snel de pan uit, zeker in de lente en de zomer. Kies daarom voor een vakantiehuis op Mallorca met een privézwembad in de achtertuin zodat u lekker kunt afkoelen in de ochtend en de avond. Vrijwel alle meeste huisjes zijn overigens uitgerust met een goedwerkende airconditioning zodat u niet oververhit raakt. De bewoners van dit eiland zijn deze temperaturen misschien wel gewend, maar dat bent u als Nederlander ongetwijfeld niet. Wilt u trouwens een vakantiehuis op Mallorca nabij een stadje zoals Palma of Manacor? Of wilt u vlakbij een strand een vakantiehuis op Mallorca huren zodat u in de vroege ochtend direct de Middellandse zee in kunt duiken? Reken er maar op dat u bij Euro Cottage zult vinden waar u al zolang naar op zoek bent geweest.

Vanuit dit vakantiehuis op Mallorca kunt u alle kanten op

U bereikt het vakantiehuis op Mallorca natuurlijk met het vliegtuig. Vanuit Nederland zijn er directe vluchten op Palma, maar het kan goedkoper zijn om via een stad op het vasteland van Spanje te vliegen. Het is zelfs mogelijk om per boot vanuit Spanje naar de Balearen te varen, maar daar maakt u de duur van de reis wel een stuk langer mee. Vanaf het vliegveld kunt u per taxi, auto, fiets of scooter uw weg vervolgen naar het geboekte vakantiehuis op Mallorca. Het zeker aan te raden om een vervoersmiddel te huren want het is het grootste eiland van deze groep, en het is absoluut de moeite waard om de rest van Mallorca te verkennen.

  • Het kent onder andere een geweldig nachtleven en dat maakt het erg geschikt voor studenten en jongeren.
  • U kunt ook een vakantiehuis op Mallorca nabij een natuurpark boeken. Dit eiland heeft er maar liefst 2.
  • Of beklim de Puig Major, de hoogste berg van het eiland. Maar liefst 1447 meter de lucht in.

Vele huisjes hebben overigens een Nederlandse of Belgische eigenaar dus ze kunnen u ongetwijfeld alles vertellen over de beste toeristische plekken en de mooiste vergezichten, looproutes en niet te missen hoogtepunten!

Er gaat een wereld voor u open aan de Middellandse zee

Zoek via de website naar het vakantiehuis op Mallorca dat het beste aan uw wensen voldoet. Kijk direct naar de beschikbare data en leg uw reservering vast zodat u niet teleurgesteld wordt als u een weekje later nog eens kijkt. Vergeet u trouwens niet om zonnebrandcrème mee te nemen? Want er worden hoge temperaturen bereikt dus u moet uzelf en uw kinderen altijd goed beschermen tegen de zon. Wilt u liever ergens anders naartoe in Spanje? Zoek dan eens binnen de Canarische eilanden, Catalonië of Andalusië. En Spanje is zeker niet het enige land waar u dankzij onze overzichtelijke verzamelsite naartoe kunt gaan. Want we bieden in vele Europese landen prachtige huizen aan tegen schappelijke prijzen, zelfs in ons eigen koude kikkerlandje. Wilt u graag uw eigen vakantiehuisje aanbieden? Vul dan het speciale contactformulier in. En hebt u verder nog vragen? Stuur dan een e-mail of bel ons even op.