Kom naar de fysio praktijk in Den Bosch

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Kom naar de fysio praktijk in Den Bosch

Heb jij veel pijnklachten en is het voor jou niet meer vanzelfsprekend om pijnloos te bewegen? Dan wordt het tijd om hier iets aan te gaan doen! Ook ik had jarenlang nekklachten waar ik echt helemaal gek van werd. Ik was daarnaast al naar een heleboel dokters geweest, maar zij bleven allemaal volhouden dat ik simpelweg jarenlang in de verkeerde houding gezeten had en dat ik daardoor nu zoveel last had van mijn nek. Ik kon gewoon niet geloven dat ik de rest van mijn leven met zoveel pijn zou moeten leven en dus bleef ik zoeken naar iemand die mij zou kunnen helpen. Die persoon vond ik uiteindelijk bij de fysio praktijk in Den Bosch. Hier kunnen ze je helpen met uiteenlopende klachten, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Schouders
  • Nek
  • Rug

Van je schouders tot je nek en rug, wanneer jij problemen hebt in deze lichaamsdelen dan kan dat een heleboel dingen in je leven beïnvloeden. Ik heb hier zelf een hele hoop ervaring mee helaas. De pijn in deze gebieden stroomt vaak uit naar andere gebieden. Zo had ik door mijn nekklachten regelmatig ook hoofdpijn en begon ik mijn schouders op te trekken om mijn nek te kunnen ontzien. Dit zorgde echter voor alleen maar meer spanning en dus nog meer problemen. Ik was dus maar wat blij toen ik eindelijk de fysio praktijk in Den Bosch ontdekte. Hier konden ze mij wel verder helpen.

Een afspraak maken bij de fysio praktijk in Den Bosch

Toen ik er voor de eerste keer voor koos om een afspraak te maken bij fysio praktijk in Den Bosch was ik behoorlijk nerveus. Ik was er inmiddels helemaal klaar mee dat zoveel artsen al hadden gezegd dat ik het maar gewoon moest accepteren en dat wilde ik natuurlijk niet! Over de telefoon werd ik al te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerker. Samen met mij heeft zij gekeken wat de beste mogelijkheid voor mij was om een afspraak te maken bij de fysio praktijk in Den Bosch. Het juiste moment hiervoor hebben we uiteindelijk natuurlijk gevonden en ik kon al snel terecht! Bij Fysiotherapie Smits zullen ze er altijd voor zorgen dat je snel gezien wordt en ook door de juiste fysiotherapeut. De een vindt het prettig om door een man behandeld te worden, de ander heeft juist een voorkeur voor een vrouwelijke arts. Bij de fysio praktijk in Den Bosch houden ze hier graag rekening mee. Daarnaast hebben de artsen hier ook hun eigen specialisme en ook op die manier kan de juiste keuze gemaakt worden. Op de website fysiotherapiesmits.nl kun je hier een hoop meer informatie over vinden. En ik kan je zeker aanraden om dat eens door te nemen.

Een betere lichaamshouding

Doordat we tegenwoordig allemaal achter computers werken en veel met onze telefoons bezig zijn, is het natuurlijk niet gek dat we de houding van ons lichaam flink verwaarlozen. We staan al snel het merendeel van de tijd voorover gebogen en dat is zeker niet goed voor je nek, schouders en rug. Het is dan niet verbazingwekkend dat er zoveel mensen zijn die hier last van hebben. Als jij ook tot deze groep behoort, dan wordt het tijd om hier vandaag nog verandering in te brengen. Bij de fysio praktijk in Den Bosch ben je daarvoor aan het juiste adres. Neem dus snel eens contact op met de fysio praktijk in Den Bosch en zij zullen voor jou gaan kijken wanneer jij hier een afspraak kunt maken.