Lekker naar een privé spa in Noord Holland

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Lekker naar een privé spa in Noord Holland

Niets is lekkerder dan even ontspannen in een spa of wellnessresort. Wilt u ook wel eens genieten zonder andere mensen om u heen? Dat kan, in de privé spa van Noord Holland. Bij Spa1001 geniet u van alles wat een spa u te bieden heeft, maar dan zonder onbekende andere spabezoekers. Ideaal voor een dagje uit met vriendinnen of uw geliefde. Een indruk van Spa1001 kun je krijgen via de website. Kijk op https://www.spa1001.nl/prive-spa-noord-holland/ voor een impressie. Wat valt er allemaal te beleven in deze privé spa in Noord Holland? Probeer maar eens te kiezen uit de volgende heerlijke mogelijkheden:

  • Bubbelbaden
  • Sauna’s
  • Massages
  • Gezichts- en lichaamsbehandelingen
  • Heerlijke versnaperingen voor tussendoor

Iedereen die een dag een spa wil bezoeken is eraan toe even helemaal te ontspannen. Dat is in ultieme vorm mogelijk in deze privé spa in Noord Holland, omdat u hier de enige bent met uw eigen gezelschap. De meeste bezoekers die eenmaal zijn geweest, komen terug voor een tweede keer omdat ze er zo van hebben genoten.

Privé genieten in privé spa in Noord Holland

Bent u nog niet gewend aan saunabezoek en wilt u dit eens uitproberen zonder dat er anderen in de buurt zijn? Dan is een eerste bezoek aan Spa1001 een ideaal begin. Deze privé Spa in Noord Holland is gelegen in Amsterdam, en zeer goed bereikbaar vanuit verschillende delen van het land. Bovendien is een bezoek aan deze privé spa in Noord Holland geweldig te combineren met een dag of weekend winkelen in Amsterdam, een concertbezoek of een familiebezoek. U boekt een dag in deze privé spa in Noord Holland via de website (https://www.spa1001.nl/prive-spa-noord-holland/). Juist wel een doorgewinterde saunabezoeker maar op zoek naar een extra leuke beleving? Ook dan bent u welkom in privé spa Noord Holland, bij Spa1001. Saunaliefhebbers uit heel Nederland reizen regelmatig af naar Spa1001 in Amsterdam voor een intieme beleving van de spa. Uiteraard is de accommodatie voorzien van alle gemakken en kunt u hier ook genieten van een hapje en een drankje tussendoor. Benieuwd wanneer de spa plek heeft voor u? Kijk dan eens op de website voor meer informatie. Hier vindt u ook foto’s van de spa en informatie over alle faciliteiten.

Voorbereiding op uw bezoek

Wat moet u doen om u voor te bereiden op een bezoek aan sauna of spa? Meestal is het verplicht een badhanddoek mee te nemen voor in de sauna. Daarnaast brengt u ook een badjas en slippers mee. Zo kunt u zich bedekken als u dat wilt en overal veilig rondlopen. Daarnaast vinden veel mensen het prettig voorafgaand aan saunabezoek zichzelf te ontharen. Dat is uiteraard niet verplicht. Het is wel verplicht om voor gebruik van een sauna of zwembad te douchen. Zo blijft uw bezoek hygiënisch schoon. De precieze voorwaarden die bij Spa1001 worden gehanteerd vindt u op de website. Desgewenst kan een medewerker van deze privé spa in Noord Holland u alles uitleggen voor u komt, of een rondleiding geven als u in de spa bent aangekomen. Het is altijd prettig te weten wat u wel en niet mag in een spa. Zo kunt u optimaal genieten van uw bezoek. Heeft u vragen over uw bezoek aan Spa1001? Neem dan contact met de wellness op en informeer. U kunt hier ook aangeven welke behandelingen u eventueel wilt. Ook dit is niet verplicht. Het kan echter een extra dimensie geven aan uw bezoek als u uw spabezoek compleet maakt met een behandeling. Een gezichtsreiniging kan bijvoorbeeld extra effectief zijn na saunabezoek. Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden bij Spa1001.