Mechatronic DSG, de versnellingsbak bij uitstek

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Mechatronic DSG, de versnellingsbak bij uitstek

Bij garage Haarman uit Albergen, nabij Almelo in Twente, kunt u terecht als u een Mechatronic DSG wilt installeren in uw auto. De Mechatronic DSG is een luxe versnellingsbak en geschikt voor mensen die hun auto’s willen tunen. Het zit overigens standaard in vele modellen van Audi dus mocht u een sportieve Audi bezitten, dan is de kans groot dat u een Mechatronic DSG gebruikt. Dit is een van de meest sportieve versnellingsbakken en bestaat uit minstens 6 tot wel 7 versnellingen. Ze variëren onderling in natte en droge koppeling en de meest luxe variant heeft zelfs een elektro-hydraulische koppeling. Als u benieuwd bent wat dat allemaal precies betekent, dan raden we het u aan om even op onze website te kijken. Op garagehaarman.nl vindt u gedetailleerde informatie, foto’s en de prijzen van de modellen van Mechatronic DSG die we kunnen installeren. Uiteraard houden we ons niet enkel bezig met deze initiële installatie maar kunt u tevens bij ons terecht voor de vervanging en het onderhoud van de Mechatronic DSG versnellingsbak. Daarnaast is garage Haarman een normaal autobedrijf en bent u hier van harte welkom om uw Apk-keuring te laten uitvoeren. Heeft uw auto schade opgelopen? Laat dan de optische of interne schade door onze experts repareren. We zijn een totaalbedrijf en kunnen aldus zowel uw auto upgraden, controleren, repareren als keuren.

Wij installeren de Mechatronic DSG terwijl u wacht

De Mechatronic DSG is een moderne versnellingsbak. Mocht u vrij veel racen op de daarvoor aangewezen circuits dan weet u ongetwijfeld vrij veel over uw auto. U kent de technische ins en outs en u weet wat uw wagen wel en niet aankan. Soms moet u iets zeer specifieks afstellen zodat u net een paar kilometer sneller kunt rijden. Deze zogenaamde tuning is een vak apart en daar hebben we veel verstand van. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres als de versnellingsbak, uw Mechatronic DSG, moet worden “getuned”. Het precies afstellen van deze versnellingsbak kan erg veel rendement opleveren. En dan hebben we het niet alleen over het circuit, maar ook op de weg. Want het verbruik van brandstof neemt zienderogen af als u deze bak laat installeren in bijvoorbeeld uw Audi of ander merk auto, en het exact laat afstellen. Welke voordelen mag u naast minder brandstofverbruik verwachten van de Mechatronic DSG?

  • U kunt schakelen zonder krachtonderbreking. Dat betekent dat u in een vloeiende lijn kunt schakelen.
  • En dat houdt tevens in dat u minder tijd kwijt bent.
  • En daarnaast, en dat maakt de Mechatronic DSG erg bijzonder, hebt u geen koppelpedaal nodig als u snel moet schakelen.

Minder voetwerk, snellere tijden en een lager verbruik van brandstof, de Mechatronic DSG is ongetwijfeld waar u naar op zoek bent.

Dit merk behoort tot de top van versnellingsbakken

Bent u benieuwd wat deze versnellingsbak u gaat kosten? Dan is het eerst zaak om te kijken naar de opties. Zo verkopen en installeren we diverse versnellingsbakken van dit merk waaronder de DQ200 en de DQ501. De ene auto kan wel worden uitgerust met dit merk, de ander niet. We gaan uiteraard eerst onderzoeken wat voor u de beste oplossing is en wat u dit eventueel zou gaan kosten. Gaat u akkoord met deze offerte? Dan gaan we voor u aan het werk. Komt u daarom eens langs in onze werkplaats. De garage is geopend van maandag tot en met vrijdag en op zaterdagochtend. Hebt u nog prangende vragen en wilt u die eerst beantwoord zien? Dan kunt u ons uiteraard tijdens kantooruren opbellen of een e-mail sturen. Lees ook : DSG mechatronic – Garage Haarman