Mediumschap

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Mediumschap

Voor het verdiepen in het mediumschap kan je de vaardigheden aanleren. Dit lijkt misschien onmogelijk, maar het is een gevoel die je kan ontwikkelen. Met name mensen die hoogsensitief zijn hebben hier aanleg voor. Het betekent dat zij open staan voor de energie van anderen. Dit is voor veel mensen moeilijk om mee te leven. Zeker als je niet leert om op de juiste manier met deze overmatige energie om te gaan. Maar je kan hier een bijzondere vaardigheid van maken, waar je ook nog mensen mee kan helpen. Marcel Voermans is gespecialiseerd in het mediumschap en het ontwikkelen daarvan. Hij beseft dat veel mensen met de kwaliteiten rondlopen en dit op een mooie manier kunnen uitwerken. Volgens hem is het zonde om deze kwaliteit verloren te laten gaan. Helemaal in de vorm van een negatieve energie. Daarom stelt hij zijn eigen vaardigheden open voor mensen die meer willen weten over mediumschap en kennis willen maken met deze energie of hun hooggevoeligheid willen ontwikkelen. Het is namelijk niet eenvoudig te leven met hooggevoeligheid. Met name in de huidige drukke maatschappij is het voor deze mensen zelfs zwaar om zich staande te houden. Samen met Marcel Voermans ga je aan de slag in zijn praktijk Special Life om een nieuwe weg te vinden met jouw bijzondere kwaliteiten.

Mediumschap: healings en cursussen

Marcel Voermans heeft zelf ook het mediumschap moeten aanleren. Hoewel je wellicht over de juiste vaardigheden beschikt, moet je leren hoe dit te uiten en te gebruiken als medium. Zelf heeft hij een opleiding gevolgd bij Jacky Schollaardt. Deze duurde maar liefst drie jaar en nu ziet hij ernaar uit ook andere mensen deze vaardigheden te leren. Zelf is hij ook nooit uitgeleerd en blijft hij zelf ontwikkelen in deze eigenschap. Allemaal om op een prettige manier om te gaan met zijn hooggevoeligheid en andere mensen op weg te helpen door middel van:

  • Ontwikkeling
  • Cursus
  • Opleiding
  • Healing

Naast cursussen en opleidingen heeft hij zijn praktijk ook opgericht voor healing. Mediumschap kan namelijk ook toegepast worden om antwoord te vinden op lichamelijk vraagstukken en persoonlijke ontwikkeling. Deze gaan soms hand en hand en bij Special Life wordt uitgezocht hoe deze bij jou in verbinding staan. Lichamelijke ongemakken kunnen veroorzaakt worden door een persoonlijke kwestie. Mediumschap zorgt ervoor dat jouw energie opgevangen kan worden. Verder ontvangt Marcel Voermans ook hulp van jouw spirituele gidsen en begeleiders. Dankzij het mediumschap kan jij inzicht krijgen in de levensvragen waar jij nu mee loopt en die nu jouw eigen energie dwars zitten.

Openstellen voor jouw energie

Als jij de stap zet naar een mediumschap als die van Marcel Voermans, dan moet je bereid zijn jouw energie open te stellen naar hem. Als je dat niet doet, dan is het voor hem niet mogelijk om jou verder te helpen. Lukt het je wel om jouw energie op te stellen, dan kan hij daarmee aan de slag. Dat wilt zeggen dat hij gaat werken met de blokkades in jouw energiebanen. Deze blokkades zijn voornamelijk verantwoordelijke voor de ongemakken die je ervaart. Waardoor jij je ziek voelt of waardoor jij je depressief voelt of verdrietig. Er kunnen heel veel klachten zijn die veroorzaakt worden door een verstoorde energie in het lichaam. Deze energie kan opgespoord worden met een professioneel mediumschap als die van Special Life. Voor meer informatie over de werkwijze van dit medium, heeft hij de website special-life.nl beschikbaar gesteld. Hier staat informatie over de healing, de opleidingen en meer achtergronden over jouw aura en zijn begeleiding. Wie weet sta jij na je eigen healing open voor een eigen cursus mediumschap om weer andere mensen op weg te helpen.