Met omnichannel software heeft u meer overzicht

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Met omnichannel software heeft u meer overzicht

Wanneer u een winkel heeft waar klanten op meerdere punten kunnen inkopen, is het voor de ondernemer van groot belang dat hij of zij er voor zorgt dat hij het overzicht over zijn goederen goed weet te behouden. Een van de dingen die u namelijk moet voorkomen, is dat klanten iets bij de ene winkel lijken te kopen dat net bij de ander is verkocht. Dat betekent dat u mensen teleur moet gaan stellen en dat is iets waar klanten doorgaans een enorme hekel aan hebben. Het is daarom goed om te weten dat u altijd met omnichannel software kunt gaan werken. Wanneer u dit doet, kunt u er zeker van zijn dat u spijkers met koppen kan slaan wanneer het gaat over het overzicht behouden op uw voorraden en daarmee op uw winkels. Met omnichannel software zorgt u er namelijk voor dat u altijd weet hoeveel u op voorraad heeft liggen en wat u allemaal nodig heeft om al uw klanten tevreden te maken. Wij zijn onlangs overgestapt op het gebruik van omnichannel software en dat is ons heel erg goed bevallen. Wij hadden namelijk steeds vaker dat wij klanten moesten teleurstellen en dat is iets wat je gewoon niet graag wilt doen. Vandaar dat wij zijn gaan kijken wat de voordelen van omnichannel software zouden kunnen zijn en zo zijn wij uiteindelijk bij de mensen van novulo.com terecht weten te komen. Wanneer je het hebt over goede omnichannel software, dan heb je het over dit bedrijf. Hier kun je namelijk voor een heel goede prijs precies die programma’s kopen die je nodig hebt om goed overzicht te houden over je hele handel en wandel. Voor ons was het dan ook erg prettig om deze site te leren kennen want wij konden hier heel veel moois vinden wat zeer nuttig was voor de organisatie van onze diverse verkooppunten. 

Deze omnichannel software is ideaal

Wanneer wij een bestelling van een klant ontvangen, konden wij in het verleden nooit weten of dit product misschien net daarvoor al bij een van onze andere verkooppunten verkocht was. Dat was heel vervelend omdat het daardoor best vaak voorkwam dat wij contact met een klant moesten opnemen om hem of haar te vertellen dat wij het bestelde product toch niet konden leveren. Als je dit vaak moet doen, kan het heel snel gebeuren dat mensen erg ontevreden over je worden en dat kost je klanten. Dat wilden wij natuurlijk koste wat kost voorkomen en dus hebben wij gekozen om met omnichannel software te gaan werken. Dit bleek voor ons de oplossing van ons probleem te zijn. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij de omnichannel software van novulo hebben gevonden. Deze omnichannel software is namelijk:

  • Heel eenvoudig te gebruiken 
  • Voorzien van alles wat je nodig hebt om het overzicht te behouden 
  • Heel erg betaalbaar en dat is altijd fijn

Meer weten over deze omnichannel software? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. Daar kunt u namelijk nog heel veel meer lezen over de mogelijkheden die u hier allemaal kunt vinden.