Muismatten

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Muismatten

Wie een computer of laptop gebruikt, gebruikt daar in veel gevallen ook een muis bij en dan kun je eigenlijk niet zonder goede muismatten! Uiteraard heb je bij laptops ook altijd de mogelijkheid om de touchpad te gebruiken, maar veel mensen gebruiken in de meeste gevallen er toch nog muizen bij. Nu is het steeds vaker zo dat men dit apparaatje gewoon op tafel gebruikt, helemaal sinds de verschuiving van mechanische muizen naar optische. Deze laatste hebben immers geen weerstand meer nodig om te werken. Maar laten we eerlijk zijn, zonder muismatten werkt het in veel gevallen toch niet echt ideaal. Dat heeft in de eerste plaats te maken met dat je een heel gladde ondergrond hebt, waardoor jij je hand sneller beweegt dan je misschien zou willen en dat heeft natuurlijk invloed op hoe effectief jij de computer kunt bedienen. Een ander nadeel is dat je tafeloppervlak kan gaan lijden onder veelvuldig muisgebruik. Zo kan een zwart exemplaar bijvoorbeeld voor zwarte strepen op een witte tafel zorgen. Of de verf kan sterk slijten op de plek waar jij altijd dit apparaatje heen en weer beweegt. Ook massieve tafelbladen kunnen slijtsporen gaan vertonen. Kies je voor het gebruik van muismatten, dan zul je hiervan geen last krijgen!

Twee verschillende soorten muismatten

Als je het aanbod op het gebied van muismatten bekijkt, dan zul je zien dat ze eigenlijk in twee categorieën ingedeeld kunnen worden, namelijk de exemplaren van foam en de matten van stof met rubber. Wat kun je nu het beste kiezen? De foamen modellen hebben als grote voordeel dat ze voordelig geprijsd zijn en dat is wat de meeste mensen ook zeer hierin aanspreekt. Maar, zoals zo vaak het geval is, is het ook hierbij zo dat een zeer lage prijs ook een minder goed product betekent. Natuurlijk kun je prima werken met foamen muismatten, maar ze zullen wel sneller gaan schuiven dan met de stoffen varianten het geval is. Als je weinig je computermuis gebruikt, dan zal het verschuiven waarschijnlijk niet zo’n groot probleem zijn, maar ben je juist veel hiermee bezig, dan heb je meer aan een exemplaar van stof en rubber. Deze ligt namelijk steviger op de tafel en zal niet zomaar gaan verschuiven. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig! Bovendien voelt de stoffen bovenkant ook prettig aan je hand en pols aan. Wel zo fijn als deze daar een groot deel van de dag op liggen. Welke van de twee soorten muismatten voor jou de beste keus is, ligt er dus maar net aan hoe jij je muis gebruikt!

Promoboer biedt verschillende opties

Wil jij muismatten kopen, dan kun je bij Promoboer verschillende opties op dit gebied vinden. Zo kun je bij hen kiezen voor:

  • modellen van stof en rubber
  • foam matten
  • muismat in een bijzondere vorm
  • custom made exemplaren

Wat voor soort jij ook bij hen kiest, zij kunnen deze altijd full-colour voor jou bedrukken. Zo kun je er bijvoorbeeld je eigen favoriete foto op laten zetten. Of, als jij muismatten voor jouw personeel bestelt, het logo van jouw bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden bij Promoboer, dus ook wat jij in gedachten hebt kunnen zij leveren! Vraag hen gewoon eens naar de mogelijkheden! Door de bedrukking kun je muismatten ook uit gaan delen als relatiegeschenk, iedere keer als mensen dan hun computers gebruiken, zullen zij jouw bedrijfsnaam weer zien! Een mat kun je dus niet alleen zien als een handig gebruiksproduct, maar ook als reclamemiddel voor jouw onderneming. Wil jij meer weten over wat Promoboer op het gebied van muismatten voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op hun site of neem contact met hen op!