Op zoek naar leuke vacatures in Amsterdam

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Op zoek naar leuke vacatures in Amsterdam

Een jaar geleden ben ik een bedrijfje gestart, maar helaas gaan de verkopen nog niet zo goed als ik had gehoopt. Ik had een goed idee voor een nieuw product en wilde dit product graag zelf lanceren en besloot om mijn oude baan op te zeggen en mijn spaargeld te steken in het bedrijf. Er komen veel dingen kijken bij het hebben van een bedrijf en dit had ik een beetje onderschat, ook had ik meer verwacht van de verkopen. Gelukkig zie ik elke maand de verkopen stijgen, maar ik kan nog niet goed rondkomen van mijn bedrijf en daarom leek het mij verstandig om op zoek te gaan naar vacatures in Amsterdam. Ik las dat ik ongeveer 16 uur in de week kan werken bij een ander bedrijf en dan alsnog de voordelen van een ondernemer heb. Tijdens het zoeken kwam ik de website van het uitzendbureau timing tegen en vond hier verschillende leuke opties. Ik had gehoopt dat ik nu al kon rondkomen van mijn bedrijf, maar helaas is dat nog niet mogelijk. Ik zie erg veel potentie in het product, maar ik moet ook om mijn gezin denken en helaas kunnen wij mijn inkomsten niet missen. Ik besprak de situatie met mijn vrouw en het leek ons het beste dat ik zou zoeken naar vacatures in Amsterdam. Bij een bedrijf heb je verschillende voordelen, maar dan moet je wel aan alle voorwaarden voldoen van de belastingdienst. Ik wilde graag deze voordelen behouden en zag dat ik naast mijn bedrijf 16 uur ergens anders mag werken. Ik wilde graag verschillende vacatures in Amsterdam vergelijken, zodat ik kon zien wat het beste voor mij geschikt was. Eigenlijk hoopte ik om gemakkelijk werk te vinden, dat redelijk zou betalen. Ik ben erg druk met mijn eigen bedrijf en hier gaat veel van mijn energie naartoe. 

Al snel veel leuke vacatures in Amsterdam gevonden

Toen ik naar vacatures in Amsterdam zocht, kwam ik al snel de website timing.nl tegen. Op deze website isOp zoek naar leuke vacatures in Amsterdam een zeer groot aanbod aan vacatures en je kan gemakkelijk zoeken. Ik vond al snel een aantal goede mogelijkheden en besloot om timing op te bellen. Ik kon langskomen op een kantoor in de buurt en samen bespraken welke vacatures in Amsterdam een goede keuze voor mij zouden zijn. Mijn contactpersoon bij timing was erg vriendelijk en hielp mij zeer goed. Wij kozen een van de bedrijven uit en zij zou een gesprek bij dit bedrijf voor mij regelen.

Snel kunnen starten

Het gesprek bij dit bedrijf verliep erg goed en ik vond het een leuke kennismaking. Zij hadden het idee, dat ik goed bij het bedrijf zou passen en ik mocht al snel beginnen. Sinds vorige maand werk ik bij dit bedrijf en ben tot nu toe erg blij met mijn keuze. Ik vind het leuk werk en de extra inkomsten komen goed van pas. Voor het zoeken naar vacatures in Amsterdam raad ik de website van timing aan.

  • Zij hebben een zeer groot aanbod aan vacatures
  • Op de website kan je gemakkelijk zoeken
  • Ik werd vriendelijk geholpen door mijn contactpersoon
  • Ik kon al snel beginnen bij een bedrijf