Op zoek naar professionele schoonmaakdiensten?

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Op zoek naar professionele schoonmaakdiensten?

Je staat er in het dagelijks leven misschien niet zo bij stil, maar in heel veel van de panden waarin je je begeeft, wordt er gebruik gemaakt van schoonmaakdiensten. Allereerst kun je denken aan allerlei appartementencomplexen. Natuurlijk is het de verantwoordelijk van de bewoners zelf om hun eigen appartement en berging netjes en schoon te houden, maar wat dacht je van de openbare ruimte binnen datzelfde gebouw? De liften moeten af en toe gereinigd worden, eventuele vloerbedekking op de gang moet worden gestofzuigd, vloeren moeten gedweild, etc. Woningcorporaties huren bijna altijd schoonmaakdiensten in om dit soort gebouwen van binnen (en zelfs van buiten) schoon te houden. Dit levert meer woongenot op voor de bewoners en zo zorgen ze ook dat het er mooier uitziet, waardoor mensen er sneller zullen willen wonen. Bij het schoonmaken / -houden van appartementencomplexen kun je denken aan diverse aspecten, bijvoorbeeld glazen wassen, gevelreiniging, stofzuigen en dweilen. Hiervoor worden schoonmaakdiensten ingeschakeld, zodat bewoners dit niet zelf hoeven doen en ook de woningcorporatie er geen omkijken naar heeft. Indien je een goed schoonmaakbedrijf zoekt voor een complex dat je beheert, neem dan eens een kijkje op de website van Balans Schoonmaak: balansschoonmaak.nl. Balans Schoonmaak is een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaken, en niet alleen van appartementencomplexen. Je kunt namelijk bij ze terecht voor heel veel verschillende diensten, welke allemaal gerelateerd zijn aan schoonmaken. 

Schoonmaakdiensten voor veel verschillende bedrijven

Balans Schoonmaak werkt landelijk en heeft hierdoor een groot bereik. Ze hebben maar liefst 400 enthousiaste werknemers in dienst, waarvan er zich velen richten op één van de specifieke diensten die ze bieden, en daar dus alleen de allerbeste service in kunnen bieden. Je kunt bij Balans Schoonmaak terecht voor schoonmaakdiensten voor:

  • Kantoren
  • Scholen
  • Sportcentra
  • Allerhande publieke ruimtes
  • Evenementen
  • Kinderdagverblijven
  • Etc.

Zoals je ziet is het mogelijk om bij Balans Schoonmaak schoonmaakdiensten in te huren voor veel verschillende locaties en instellingen. Je kunt ze zelfs inhuren om clean rooms schoon te maken! Clean rooms zijn speciale ruimtes, meestal binnen ziekenhuizen of andere medische gebouwen, welke speciaal ontworpen zijn om absoluut vrij van vocht en bacteriën te zijn. Dit is nodig bij bijvoorbeeld operaties of sommige labtesten. Bij deze ruimtes is het extra belangrijk dat ze tot op de laatste centimeter absoluut schoon zijn, en dus is het verstandig hiervoor de diensten van Balans Schoonmaak in te schakelen. Zij hebben medewerkers in dienst die ervaren zijn op het gebied van het schoonmaken van clean rooms, en dus kun je met een gerust hart weer in de ruimte aan de slag nadat de schoonmaakdiensten vertrokken zijn. Zeker in het geval van een clean room is dit een geruststellende gedachte. 

Bij Balans Schoonmaak is schoonmaken een passie

Balans Schoonmaak is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Het is opgezet uit passie voor schoonmaken. Dit is wellicht moeilijk te geloven omdat de meeste mensen een hekel hebben aan schoonmaken, en dus liever schoonmaakdiensten inhuren, maar het is echt waar. Als je Balans Schoonmaak inhuurt voor jouw bedrijfspand of instelling kun je er dus van op aan dat het werk goed gebeurt. De 400 medewerkers worden allemaal goed geinstrueerd, en doen hun best om jouw pand uiterst schoon achter te laten, zodat jij en je team weer aan de slag kunnen en je je kunt richten op de belangrijke zaken. Het schoonhouden van je bedrijfspand is dan ook niet iets wat bij veel werkgevers prioriteit of aandacht heeft, maar juist iets wat op de achtergrond dient te gebeuren. Balans Schoonmaak biedt schoonmaakdiensten die hun werk ook doen na sluitingstijd, waardoor ze niemand in de weg lopen, en de volgende dag alles schoon is, ideaal!