Professionele kantoorruimte Amsterdam

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Professionele kantoorruimte Amsterdam

Bent u op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Het Tauro-complex aan de Teleportboulevard voldoet aan al uw verwachtingen. Het complex is professioneel opgezet en is geschikt voor zowel startups als bestaande bedrijven. Al uw klanten zullen onder de indruk zijn van de geweldige locatie van het pand en haar professionele uitstraling. Kantoorruimte in Amsterdam was nog nooit zo toegankelijk! Wat zijn de voordelen van het Tauro-complex?

  • Al vanaf 25m2
  • Flexibele contracten
  • Scherpe prijs
  • Parkeergarage onder het gebouw
  • Eenvoudig met OV te bereiken
  • Restaurant

Bij Tauro huurt u kantoorruimte in Amsterdam vanaf 25m2. Dit is de grote van één cluster. U kunt meerdere clusters combineren, of kiezen voor slechts één kantoor. Dit is ongekend in Amsterdam! Wanneer u net begint met uw bedrijf kunt u dus meteen in het complex terecht. Wanneer uw bedrijf groeit, kunt u bovendien doorgroeien in het pand: u hoeft niet op zoek naar andere kantoorruimte in Amsterdam. U hoeft zich geen zorgen te maken over de toekomst. De huurprijs is afhankelijk van het aantal clusters dat u huurt, de lengte van het huurcontract en overige wensen. U heeft dus alle touwtjes in eigen hand! Alle kantoorruimte in het pand is bovendien gestoffeerd en gemeubileerd en voorzien van moderne kantoorvoorzieningen. U kunt dus gelijk aan de slag! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Tauro? Surf dan direct naar http://www.tauro.nl/kantoorruimtes/huren-in-amsterdam en maak een afspraak. U heeft dan snel een helder beeld van het volledige Tauro-complex en de beschikbaarheid. Wacht niet langer en laat van u horen. Zo heeft u snel de kantoorruimte in Amsterdam waar u van droomt!

Kantoorruimte in Amsterdam: belang van bereikbaarheid

Iedere zichzelf respecterende ondernemer weet: de klant moet u kunnen vinden. De klant heeft altijd haast en dus moet hij of zij uw kantoorruimte in Amsterdam eenvoudig kunnen bereiken. Het Tauro-complex heeft een directe verbinding met de A10 en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Sloterdijk bevindt zich op loopafstand van het pand. Uw klanten zullen dus geen enkele moeite hebben met de reis naar uw kantoor. Wanneer een klant met de auto komt is er nog de kwestie van parkeren. Bij Tauro is dat geen probleem. Uw bezoekers kunnen de auto kwijt op de handige parkeergarage onder het complex. Deze parkeergarage heeft altijd voldoende capaciteit, zodat naast de bezoekers ook huurders altijd een plek hebben waar zij de auto kwijt kunnen. Uw bezoek komt dus tevreden aan bij uw kantoorruimte in Amsterdam! Na de zakelijke afspraak verplaatst uw gezelschap zich naar het inpandig restaurant voor een hapje en een drankje. U hoeft uw relaties niet mee te nemen naar een eethuis in Amsterdam; alles wat u nodig heeft vindt u gewoon in het Tauro-complex! Een gezellige borrel sluit de dag in stijl af. Bent u op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam die aan al uw wensen voldoet? Bij Tauro vindt u wat u zoekt. Surf snel naar bovenstaande site en maak een afspraak.

Afspraak buiten Amsterdam

Natuurlijk komt het voor dat een klant niet in staat is naar Amsterdam af te reizen. In dat geval heeft u als Tauro huurder toegang tot alle andere Tauro-complexen van Nederland. Deze vindt u onder meer in Delft, Den Haag, Haarlem, Rijswijk en Heemstede. Is uw eigen kantoorruimte in Amsterdam dus niet ideaal, dan kunt u nog op vele andere plaatsen terecht! Surf snel naar Kantoorruimte huren in Amsterdam | Tauro en maak een afspraak. Ook kunt u hier de handige brochure aanvragen!