Rondreis Java

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Rondreis Java

Wil jij altijd nog graag een keer een Rondreis op Java maken? Dan zou ik je aan willen raden om dit te doen met Rachman Reizen! Ik ben zelf met hen op reis geweest en ik kan dit echt iedereen aanbevelen! Ik vond dat deze reisorganisatie echt diverse voordelen bood. Een eerste grote pluspunt is wat mij betreft het feit dat zij echt gespecialiseerd zijn in reizen in Indonesië. Daardoor kennen zij het land als geen ander, zij beschikken echt over veel meer kennis dan een gemiddeld reisbureau dat bestemmingen over de hele wereld aanbiedt. Hierdoor vond ik hun Rondreis te Java ook echt er positief uitspringen ten opzichte van de vakanties zoals deze door andere organisaties aangeboden werden. De bezochte plaatsen waren duidelijk anders, wij kwamen tijdens onze tocht echt op plaatsen buiten de gebaande paden, zoals dat zo mooi genoemd wordt. Je komt dus niet continu overal maar weer dezelfde toeristen tegen, omdat jullie eigenlijk allemaal een vergelijkbare route volgen. Nee, je komt echt op plaatsen waar je een van de weinige buitenlanders zult zijn. Daardoor ontdek je tijdens hun Rondreis in Java naar mijn mening echt hoe het land is. Doordat er ook ruimte is voor contact met de plaatselijke bevolking, kun je ook veel beter de lokale cultuur leren kennen.

Rondreis Java van Rachman Reizen

Zelf vond ik het ook een groot voordeel dat vooraf het programma voor de Rondreis te Java duidelijk omschreven was op hun website RachmanReizen.nl. Je vindt er niet alleen maar een heel beknopte opsomming van de plaatsen die je zult bezoeken, maar er staat bij iedere dag een uitgebreide beschrijving van de plek waar je zult verblijven en de bezienswaardigheden die je zult bezichtigen. Ook staan er diverse links bij waarmee je nog meer informatie kunt krijgen, mocht je dat graag willen. Zo kun jij je echt goed inlezen voordat jij je Rondreis door Java gaat maken en wat mij betreft draagt dat zeker bij aan het genieten tijdens de vakantie. Als je goed weet wat je bezoekt, dan kun het vaak ook meer waarderen. Plaatsen die wij bezocht hebben waren bijvoorbeeld:

  • Ijen krater
  • Yogyakarta
  • botanische tuin Bogor
  • Borobudur

Uiteraard is het complete reisschema een stuk uitgebreider, dat kun je op hun website helemaal terugvinden! De geplaatste foto’s geven je bovendien al wat sfeerbeelden en zullen je zeker helemaal enthousiast maken voor een Rondreis op Java!

Duidelijkheid over kosten

Wat ik persoonlijk ook een groot voordeel vond van het boeken van een Rondreis te Java bij Rachman Reizen, is dat zij zeer duidelijk zijn over de kosten. Eigenlijk zit bij de reissom die je heb betaalt praktisch alles inbegrepen, zelfs tickets van bezienswaardigheden die je zult bezichtigen. Het enige wat je nog zelf moet betalen, is het vliegticket, je lunches en je diners. Dit kun je natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Als je steeds uit eten gaat heb je het over een ander budget dan wanneer je ook af en toe gewoon een lunch in de supermarkt koopt. Ook een groot voordeel van hun Rondreis te Java is dat je met je eigen groep reist. Bij veel reisbureaus reis je met een grote groep, waarin veel mensen zitten die je niet kent. Dit kan het tempo danig naar beneden brengen en er kunnen ook botsingen in de groep ontstaan. Bij Rachman kies je echter zelf met wie je reist, bijvoorbeeld je familie of een vriendengroep. Zo weet je zeker dat het gezelschap je ook zal bevallen! Ons is hun Rondreis op Java echt goed bevallen en wij kunnen het echt iedereen aanraden om hier een vakantie te boeken!