Tweedehands palletstellingen gezocht?

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Tweedehands palletstellingen gezocht?

Veel bedrijven maken gebruik van tweedehands palletstellingen. Natuurlijk zijn deze stellingen in heel veel bedrijven handig om te gebruiken, bijvoorbeeld om dingen in op te slaan of op te vervoeren. En tweedehands palletstellingen zijn natuurlijk wat goedkoper dan wanneer je ze helemaal nieuw aan zou schaffen. Voor veel bedrijven maakt dat niet uit, als de kwaliteit maar geborgd is maakt het niet zoveel uit of er nou een krasje meer of minder op zit! Daarom kunt u het beste eens kijken bij L.P. Petersen voor nieuwe en gebruikte stellingen. Vooral de tweedehands palletstellingen zijn er erg populair en worden veel verkocht. Bedrijven zijn dan ook vaak blij als ze een tweedehands stelling kunnen kopen voor een mooi prijsje. Een echt win win situatie, en nog duurzaam ook. Zo geeft u uzelf een mooie stelling die u kunt gebruiken en krijgt de tweedehands palletstelling een soort tweede leven in uw bedrijf! Mooi toch. 

Tweedehands palletstellingen van L.P. Petersen

Waarom zou u kiezen voor een tweedehands palletstellingen van L.P. Petersen. Een paar redenen die voor u op een rijtje zijn gezet: 

  • Tweedehands palletstellingen zijn ruim 30% goedkoper
  • De kwaliteit is altijd gewaarborgd
  • De tweedehands palletstellingen zijn direct leverbaar: ze staan al op u te wachten!

Wanneer u dus twijfelt over het gebruiken van en tweedehands stelling kunt u het beste even op de site van L.P. Petersen kijken: https://www.lppetersen.nl/gebruikte-palletstelling. Daar vindt u informatie over tweedehands palletstellingen en over de voorwaarden waaraan deze stellingen altijd moeten voldoen bij dit bedrijf. Tevens zijn de stellingen door meesters gekeurd, waardoor ze dus altijd voldoen aan bepaalde kwaliteit. U weet dus zeker dat u geen troep koopt, maar u profiteert wel van een lagere prijs. Dat is toch super voor u als ondernemer… Alle kleine beetje helpen immers! 

Wilt u weten wat de kosten zijn van tweedehands palletstellingen? 

De kosten zullen wat uiteenlopend zijn maar ze zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan nieuwe stellingen. Op de website kunt u een aanvraag doen, waarbij het bedrijf van L.P. Petersen contact met u opneemt over de prijzen binnen 24 uur. U weet dan dus precies waar u vanuit moet gaan bij het kijken naar een tweedehands palletstelling voor in uw bedrijf. Wat betreft nieuwe stellingen kan dit bedrijf u ook goed helpen. Zij hebben zowel palletstellingen als grootvakstellingen en legbordstellingen. Voor ieder bedrijf zit er dus wel een geschikte stelling bij. Ook bijvoorbeeld draagarmstellingen of archiefstellingen zijn te koop bij L.P. Petersen. De montage of een eventuele reparatie kan ook uitgevoerd worden door dit bedrijf: Wat dat betreft zijn deze mensen echt van alle markten thuis. Zelfs magazijninspecties kunt u laten uitvoeren door de mensen van L.P. Petersen. Wilt u dus een nieuwe of gebruikte magazijnstalling of palletstelling kopen, dan kunt u vandaag nog contact opnemen met deze firma of eens een kijkje nemen op de website. Deze biedt veel informatie en is duidelijk opgebouwd. De diensten zijn er beschreven en verschillende merken stellingen, zoals Nedcon, zijn er weergegeven. Zoek dus niet verder: uw stellingen en andere diensten vindt u bij deze partij.