Tweedehands trucks vindt u bij Hesselink Trucks

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Tweedehands trucks vindt u bij Hesselink Trucks

Bent u op zoek naar voordelige trucks van de beste kwaliteit? Dan gaat u daarvoor naar Hesselink Trucks. Dat is een firma die een ruim aanbod heeft met vrachtwagens in diverse prijsklassen. Ze zijn voorzien van praktische informatie, zoals:

  • Kilometerstand
  • Bouwjaar
  • Brandstof
  • Vermogen

Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van zeer heldere foto’s, zodat u het uitgebreid van zowel buiten als binnen kunt bekijken. Mocht u interesse hebben in één of meerdere van de genoemde trucks, dan ziet u bij elk van de vrachtwagens de contactgegevens staan. Neem contact op met één van de specialisten en krijg gedetailleerde informatie te horen. Overigens is het goed om te weten dat uw gewenste truck niet per se ineens betaald hoeft te worden. Het is mogelijk een regeling te treffen om het voertuig vanaf 12 tot 60 maanden in fasen af te betalen.

Daarom koopt u trucks bij deze firma

Door velen wordt het rijden in een truck als vrijheid gezien. Ze vinden het heerlijk om dagelijks de weg op te gaan en door niets en niemand te worden afgeleid. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om nieuwe steden of zelfs landen te ontdekken en onderweg te genieten van al het moois dat men tegenkomt. Daarnaast is het op de weg zijn met zo’n groot gevaarte natuurlijk behoorlijk gaaf. Het maakt indruk. Uiteraard mag het doel ervan niet vergeten worden, namelijk het veilig en op tijd afleveren van de vracht op de juiste locatie. Staat u op het punt om zelf een kleine onderneming op te starten? Bent u van plan een transportbedrijfje te beginnen? Of hebt u een truck nodig voor uw al bestaande zaak? Dan kunt u natuurlijk kijken bij een firma die gloednieuwe trucks verkoopt. Hoe mooi dat er ook uitziet en hoe lekker dat ook van binnen mag ruiken, nieuwe trucks zijn schrikbarend duur. Het is een fikse investering om zo’n truck aan te schaffen. Omdat u er toch één nodig hebt, is het een goed idee om verder te gaan kijken. Daarmee bedoelen we niet om een firma te vinden die nieuwe trucks verkoopt tegen een fijnere prijs, maar om eens tweedehands vrachtwagens te overwegen. Tweedehands trucks zijn er in alle soorten en maten. Misschien hebt u wel een truck nodig om uw paarden in te vervoeren voor uw bedrijf, omdat u regelmatig op concours wilt gaan. Of hebt u juist een vrachtwagentje nodig voor het vervoeren van verse producten. Waar het ook maar om gaat, bij Hesselinks trucks bent u aan het juiste adres. Deze firma heeft een riant aanbod met de mooiste trucks voor een zeer fijne prijs. Zodra u op de website komt, ziet u gelijk verhelderende foto’s erbij staan. Zo krijgt u al een goede eerste indruk van de vrachtwagen.

Een voorbeeld van de mogelijke opties

Neem nu bijvoorbeeld de XF 105 Pferdetransporter, geschikt voor wel 6 paarden. Het betreft een wagen die er al heel wat kilometers op heeft zitten, maar heel wat ritten mee gemaakt kunnen worden. Zoals u kunt zien via de foto’s, is het zelfs van alle gemakken voorzien. Het bevat eigenlijk alles wat u onderweg nodig hebt, zelfs wanneer u een paar dagen of zelfs weken onderweg bent. Het heeft namelijk 2 bedden  en een fijne koelkast. Ook beschikt het over een aantal camera’s, zodat u tijdens de rit de paarden uitstekend in de gaten kunt houden. Wilt u ook eens een kijkje nemen in het ruime aanbod? Bezoek dan de website Hesselink-trucks.nl. Hier kunt u op uw gemak alle aangeboden vrachtwagens bekijken en eventueel contact opnemen bij interesse.