Voorkom verstikking door koolmonoxide met een koolmonoxidemelder

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Voorkom verstikking door koolmonoxide met een koolmonoxidemelder

Koolmonoxidemelder kopen? | Online bestellen - Allesveilig.nl

De veiligheid van een mens kan op verschillende manieren in gevaar komen. Vaak zijn het de onverwachte gevaren die het meest risicovol zijn. We beschermen onszelf tegen dieven met goede sloten en we installeren een rookmelder om ons te beschermen tegen brand en rook. Als we een huis hebben met veel waardevolle spullen of als de buurt niet zo veilig is, dan is een alarmsysteem ook van groot belang. Dit zijn duidelijke gevaren waar mensen vaak altijd wel bij stilstaan als ze een woning betrekken. Maar er zijn ook gevaren waar je wellicht minder snel aan denkt zoals verstikking door koolmonoxide. Gas in je woning is altijd verrijkt met een stof die je kunt ruiken. Dus als er een gaslek is, dan kun je dit ruiken. Maar daar moet je natuurlijk wel wakker voor zijn. Als je net lekker ligt te slapen, dan kan je huis zich vullen met koolmonoxide zonder dat je daar erg in hebt en dat kan hele vervelende gevolgen hebben. Daarom is het verstandig om een koolmonoxidemelder te kopen. Als je dit doet, dan kun je in ieder geval altijd gewaarschuwd worden als je slaapt. Mocht je elektrisch koken en heb je centrale verwarming, dan is de noodzaak voor een koolmonoxidemelder natuurlijk niet zo groot. Maar als je in een oude woning woont, dan kan het zo zijn dat je nog een gaskachel hebt. In dat geval is een koolmonoxide melder natuurlijk wel heel belangrijk. Gaskachels worden in de avond uiteraard uitgezet waardoor er geen verbranding van gas plaatsvindt. Als er dan een lek ontstaat, dan kan het gas snel verspreiden door de woning waardoor het gevaar op verstikking door koolmonoxide groter wordt. Dit gevaar heb je ook als je een fornuis hebt dat op gas werkt. Dus in zulke gevallen is het altijd verstandig om een koolmonoxidemelder te kopen. De vraag is dan vervolgens waar je zoal terecht kunt voor een dergelijke koolmonoxide melder. Je kunt eventueel een tripje maken naar het centrum van de stad in de buurt. Er is hoogstwaarschijnlijk wel een winkel te vinden waar je een koolmonoxidemelder kunt kopen. Mocht je daar echter geen zin in hebben, dan kun je ook gewoon een bezoekje brengen aan allesveilig.nl. Hier kun je namelijk allerlei apparaten kopen die de veiligheid in je woning waarborgen. Dat betekent dat je hier dus ook een koolmonoxidemelder kunt kopen. Mocht je daar meer informatie over willen, dan kun je hieronder verder lezen. Tevens kun je uiteraard ook een bezoekje brengen aan allesveilig.nl.

Bestel jouw koolmonoxidemelder via allesveilig.nl

Als je nog geen koolmonoxidemelder hebt, dan kun je deze bestellen via allesveilig.nl. Dat is fijn, want daardoor hoef je niet speciaal op pad om een dergelijke melder te kopen. Je kunt de koolmonoxidemelder immers gemakkelijk via je eigen computer in het winkelwagentje plaatsen. Je hoeft je woning dan ook niet te verlaten. Ideaal natuurlijk in een land als Nederland waar het vaak koud, nat en guur is buiten. Zelfs als je met de auto kunt reizen, dan nog is het fijner als je thuis kunt blijven op je vrije zaterdag. Als je dus een optie hebt om iets online te kopen, dan moet je daar zeker gebruik van maken. Helemaal als je een hekel hebt aan winkelen. Het is dan ook goed om te weten dat je ook allerlei andere artikelen kunt kopen via allesveilig.nl om je huis veiliger te maken zoals:

  • Brandblussers
  • CO-melders
  • Alarmsystemen
  • Kluizen

Bestel alles via de digitale weg

Als je eenmaal weet wat je nodig hebt, dan kun je alles ook via het internet bestellen. Betalen doe je vervolgens bijvoorbeeld via IDEAL.

Lees meer…