Whiskey stoken in uw eigen stookketel?

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Whiskey stoken in uw eigen stookketel?

Een karakteristieke whiskey stookketel van 10, 20 of 50 liter maakt het mogelijk om uw eigen whiskey te stoken. De vorm van de whiskey stookketel zorg er voor dat de alcoholdamp meer contact maakt met het koper en daardoor ontstaand een zo zuiver mogelijk distillaat. Hierdoor is het alcoholgehalte in uw whiskey optimaal. Kijk direct op drankstoken.

Uw eigen stookketel

De whiskey stookketel is te verkrijgen met een inhoud van 10, 20 of 50 liter. Hierdoor heeft u altijd een whiskey ketel die past bij de hoeveelheid whiskey die u zou willen stoken. De productafbeeldingen op de site van Drank Stoken tonen de werkelijk door u te ontvangen whiskey ketel en accessoires. De whiskey ketel is hand vervaardigd en van de best beschikbare kwaliteit. De ketel is te gebruiken op elke mogelijke warmtebron; van kookplaat tot gasbrander. Alles behalve inductie. Met zo’n whiskey ketel hoeft u geen dure set met overbodige extra’s te bestellen. U koopt gewoon een kant en klare set om direct te beginnen met het stoken van uw whiskey. U zou eventueel een alcohol meter en/of turbogist bij kunnen bestellen. Alle whiskey stookketels zijn direct uit voorraad leverbaar. De ketel wordt gratis verzonden en alle ketels worden geleverd inclusief slang klemmen voor de koelwater slangen. Momenteel wordt de whiskey ketel geleverd met een gratis geïnstalleerde thermometer. Op bestelling zijn er zelfs nog grotere formaten leverbaar met een inhoud van tot wel 1000 liter. Door groot in te kopen houdt Drank Stoken de prijs zeer scherp. Stuur ze een e-mail voor meer informatie over formaten en prijzen. Het destilleren van water, vlug oliën, enz. is in de meeste landen toegestaan. Het destilleren van alcohol is in de meeste Europese landen enkel toegelaten mits een accijnsvergunning. Bij aankoop van één van deze toestellen, of als u alcohol wilt destilleren dient u zich dus in orde te stellen met de geldende wetgeving van uw land.

Het bedrijf Drank Stoken

Ze verkopen naast whiskey stookketels ook andere producten:

  • Distilleer ketels
  • Moonshine ketels
  • Whiskey ketels
  • Wijnvaten
  • Accessoires

Vanuit de hobby van zelf drank stoken is sinds enkele jaren de verkoop van diverse soorten distilleerketels begonnen. Dit zijn stookketels waarmee zelf drank kan worden gestookt, een leuke en uitdagende bezigheid. De aangeboden ketels zijn van de best beschikbare kwaliteit, naast het feit dat de ketels super scherp geprijsd zijn, zien ze er prachtig uit zijn ze ook volledig functioneel!

Daarnaast is Drank Stoken is een jonge dynamische handelsonderneming gespecialiseerd in de verkoop van distilleer ketels en aanverwante artikelen. Ze voorzien u graag van advies en ze denken graag mee bij problemen. Ze houden zich bezig met de exploitatie van verschillende webshops in binnen- en buitenland. Deze webshops zijn vooral gericht op de verkoop van stookketels, of diverse soorten en maten distilleer ketels en aanverwante artikelen. Zoekt u dus kwalitatief goede distilleer ketels, moonshine ketels of whiskey stookketels, voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Hodam of drankstoken.nl aan het juiste adres. Heeft u al een stookketel en zoekt u accessoires zoals reinigingsdoekjes, turbogist of een alcoholmeter? Ook dan bent u bij Hodam en drankstoken.nl aan het juiste adres.