Wij bestelden een verhoogde vloer bij dit bedrijf

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Wij bestelden een verhoogde vloer bij dit bedrijf

Ons bedrijf heeft vorig jaar grote waterschade opgelopen tijdens een najaarsstorm. Dat heeft ons doen besluiten dat wij met name ons datacenter grondig wilden aanpakken. Wij hebben namelijk heel veel apparatuur weg moeten gooien omdat dit allemaal door het water was aangetast. Wij hebben daarom gekeken of wij in de nieuwe ruimte een verhoogde vloer konden laten aanbrengen. Wanneer je namelijk voor een hogere vloer kiest, dan kun je jezelf heel veel leed besparen. Het water stond de vorige keer tot ongeveer tien centimeter hoog, dus wanneer wij een verhoogde vloer zouden aanbrengen van ongeveer twintig centimeter, dan konden wij ons bij een eventuele volgende lokale watersnood, heel veel leed besparen. Wij zijn daarom gaan kijken naar waar wij een goede verhoogde vloer konden vinden. Wij hebben bij veel bedrijven een offerte aangevraagd, maar wij schrokken steeds weer van de torenhoge prijzen die bedrijven vandaag de dag rekenen voor een verhoogde vloer. Gelukkig wees iemand in onze omgeving ons op het bedrijf Systemfloortechnics.nl. Dit bedrijf kan je aan een heel goede hogere vloer helpen en wij hebben daarom ook meteen contact met hen opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kregen te horen dat zij ons graag een keer wilden bezoeken om te bekijken welke verhoogde vloeren het meest geschikt voor ons waren. Wij hebben daarom een afspraak ingepland en wij hebben een expert van Systemfloortechnics.nl mogen ontvangen. Deze heeft de situatie bekeken en deze heeft ons vervolgens uitgelegd wat in zijn ogen de verhoogde vloer was die wij nodig hadden. Wat wij daarbij heel prettig vonden, was dat deze expert ons aanraadde om rekening te houden met het feit dat wij in de toekomst nog moesten kunnen uitbreiden. Hij vertelde ons dat het daarom raadzaam was om gebruik te maken van vloerdelen die eenvoudig gedemonteerd konden worden zodat we de vloer eenvoudig aan eventuele nieuwe apparatuur konden aanpassen.

Onze verhoogde vloer bevalt ons heel erg goed

Wij hebben al heel snel de raad van de expert van Systemfloortechnics opgevolgd en wij hebben de verhoogde vloer gekozen die hij ons aanraadde. Wij hebben het zeer gewaardeerd dat de verhoogde vloer ook al heel snel geïnstalleerd kon worden. De delen zijn door een deskundige geïnstalleerd en vervolgens zijn op de verhoogde vloer ook de apparaten weer geplaatst. Deze hadden we allemaal nieuw gekocht. Omdat deze allemaal van verschillende hoogtes waren, moest de verhoogde vloer hier en daar worden aangepast. Ik kan u hier geen foto’s laten zien, maar als u kon zien hoe mooi het eindresultaat is geworden, dan zouden de tranen u in de ogen springen. Het is namelijk echt vakwerk wat wij hebben mogen ontvangen. Mochten wij in de nabije toekomst weer nieuwe apparatuur moeten aanschaffen, dan kunnen wij de vloer hier eenvoudig op aanpassen. Dat is heel prettig want je wilt niet iedere keer weer een fortuin moeten uitgeven wanneer je nieuwe apparatuur koopt. Wij zijn daarom blij dat de mensen van Floorsystemtechnics.nl ons zo goed hebben geadviseerd. Wij hebben hierdoor niet alleen een topproduct ontvangen, maar ook voor een heel goede prijs een verhoogde vloer kunnen kopen.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij zijn blij dat wij met de mensen van Systemfloortechnics.nl in contact zijn gekomen. Wij hebben hier niet alleen heel goed advies kunnen inwinnen, wij hebben uiteindelijk ook de perfecte vloer kunnen kopen. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf
  • wij zijn heel goed voorgelicht over de mogelijkheden
  • wij hebben voor een goede prijs een perfecte vloer kunnen kopen

Wilt u meer over dit bedrijf weten, kijk dan even op hun site.