Wilt u een nieuwe lamineer band kopen?

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Wilt u een nieuwe lamineer band kopen?

Toen ik laatst na mijn vakantie weer voor het eerst onze productieloods binnenliep, kwam er een medewerker naar mij toe die mij vroeg of ik even naar onze lamineer band wilde komen kijken. Hij had namelijk het idee dat deze niet goed meer werkte en dat er misschien wel een probleem was. Ik heb daarom meteen even de tijd genomen om deze lamineer band te bekijken en ik zag inderdaad dat deze hoognodig aan vervanging toe was. Het ding zag er namelijk niet meer uit en het was dan ook bijna niet meer verantwoord om met deze lamineer band te blijven werken. Ik heb daarom meteen maatregelen genomen en heb meerdere mensen ge├»nstrueerd om voorzichtig te doen met de oude lamineer band. Ik ben daarom diezelfde dag meteen gaan kijken waar ik een goede nieuwe lamineer band zou kunnen vinden. Het is namelijk zo dat wanneer een dergelijke band gaat vervangen, je er zeker van moet zijn dat je een goede koopt want anders kan goedkoop heel snel uitmonden in duurkoop. Omdat ik niet meer wist waar wij onze oude lamineer band hadden gekocht, ben ik gaan kijken waar ik een goede aanbieder kon vinden van een dergelijke band. Dat was niet heel eenvoudig. Het is namelijk zo dat het hier gaat over een heel specifiek onderdeel en dan wil je er wel zeker van zijn dat je met de juiste mensen in zee gaat. Gelukkig kwam ik uiteindelijk terecht bij de mensen van hardick. Deze mensen maakten meteen een heel goede indruk op mij en ik ben dan ook erg blij dat ik hun site al heel snel heb weten te vinden. Ik zag namelijk dat zij precies konden leveren waar ik naar op zoek was en vandaar dat ik even contact met hen heb opgenomen. Ik had namelijk nog een aantal vragen waar ik graag een antwoord op wilde ontvangen van een deskundige. 

Deze lamineer band hadden wij nodig

Toen ik eenmaal met een van de mensen van dit bedrijf in contact was gekomen, heb ik haar uitgelegd dat onze oude lamineer band het ieder moment kon begeven. De medewerker heeft toen gevraagd welk type wij hadden en vervolgens heeft zij gekeken of zij ons aan een nieuwe lamineer band konden helpen. Dat bleek het geval te zijn. Zij hadden er namelijk nog een op voorraad liggen en dat betekende dus dat zij ons meteen konden helpen. Deze service was beter dan ik het in mijn stoutste dromen had durven voorstellen, dus ik ben heel blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Binnen een week hadden wij namelijk onze nieuwe lamineer band in gebruik en dat alles voor een heel zacht prijsje. 

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn blij dat wij met de mensen van hardick in zee zijn gegaan want zij hebben ons heel erg goed geholpen. Kortom:

  • Wij hebben heel goede zaken kunnen doen met dit bedrijf 
  • Wij hebben veel gehad aan het advies dat wij hier hebben ingewonnen 
  • Wij komen zeker nog een keer terug om hier een bestelling te doen

Meer weten? Kijk dan ook even op de site van dit bedrijf. 

Lees meer…