Zonder zorgen een auto importeren?

Nieuwe Brabantse Kunst Stichting

Zonder zorgen een auto importeren?

Heeft u uw gewenste auto gevonden in Duitsland? Dan kunt u de auto importeren. Dit heeft wel wat voeten in aarde, dus het is aan te raden hiervoor een garage in de arm te nemen. Via Zorgeloos Importeren kunt u al voor minder dan 1200 euro uw auto geheel verzorgd laten importeren. U hoeft hier zelf niets voor te doen. De garage zorgt voor de juiste afhandeling van alle papieren en een ervaren chauffeur haalt uw auto op. De chauffeur rijdt met de auto naar Nederland, zodat eventuele mankementen direct aan het licht komen. Indien mogelijk rijdt de chauffeur dan terug naar de verkoper. Uiteraard overleggen wij met u in dit soort gevallen. Omdat wij precies weten wat er moet gebeuren om een auto te importeren kunt u echt zorgeloos uw auto importeren vanuit Duitsland. Een auto importeren uit Duitsland of andere landen kan interessant zijn vanwege:

  • lagere prijzen
  • interessante modellen of uitvoeringen
  • goede (nieuw-) staat van veel auto’s in Duitsland

Maak ook gebruik van de lage prijzen die veel garages in Duitsland hanteren. Er is een levendige handel in auto’s in Europa, waar u zeker gebruik van kunt maken. Wellicht staat het model van uw dromen net over de grens te koop.

Uw auto importeren: onze diensten

ZorgeloosImporteren.nl onderscheidt zich op een aantal manieren van andere garages die deze diensten leveren. Zo zorgen wij ervoor dat uw auto tijdens het vervoer altijd verzekerd is en hanteren wij duidelijke tarieven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid uw auto zakelijk aan te schaffen. Hiervoor hebben wij een Duitse zusterfirma opgericht waardoor het slechts 350 euro kost om uw auto te importeren. Dit tarief is exclusief btw. Alle afspraken worden op papier vastgelegd en alle zaken die bij de douane geregeld moeten worden, maken wij voor elkaar. Tevens bieden wij de mogelijkheid uw oude auto in te ruilen. Daarnaast krijgt u luxe kentekenplaten, verzorgen wij de tenaamstelling en krijgt u de auto opgeleverd in goede staat. De auto importeren wij alleen als deze in de afgesproken staat bij de verkoper staat, en leveren deze geheel gereinigd op. U kunt dus direct met uw geïmporteerde auto wegrijden. Ook als u een auto wilt importeren vanuit Oost-Europa kunt u bij ons terecht. Ongeacht de af te leggen afstand halen wij de auto voor u op. Als de afstand tot de te importeren auto meer dan duizend kilometer bedraagt maken wij hiervoor een aparte offerte. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Kijk dan op onze website voor alle informatie over een auto importeren naar Nederland. U kunt online een offerte aanvragen, uw BPM berekenen of u inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Houd rekening met belastingregels

Op onze website vindt u meer informatie over belastingregels rondom auto’s. Als u zelf uw auto wilt importeren is het van belang dat u in het bezit bent van deze kennis, om teleurstellingen te voorkomen. Het kan namelijk voorkomen dat u gevraagd wordt meer belasting te betalen dan nodig is. Daarom raden wij aan altijd een expert mee te laten kijken bij dit soort transacties.